Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.542
- 3.618
- 648
Falcao bitmiş. 99% biz de.
Arif Ulu diyorsa inanırım. İşte şimdi keyiflendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao bitmiş. 99% biz de.
Şaka maka hiç bir oyuncu satamazsak luyindama şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynakları sağlam mı
sonra artıya gecebilecegin konusunda kendine guveniyorsan yazarsın, riske girmek istemiyorsan yazmazsın, denge yazdıkların uzerinden hesaplanıyor, yazıp yazmamana karısmıyorlar.Bende yok diye biliyordum ama beinsport bile öyle dedi bilmiyorum
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çanlar linnes için çalıyor gibiDonk, Linnes, Nagatomo, Mariano bu 4lüden en az 1i satılacak bence
Ben Arfa en basitinden dünkü Konya maçındaki kilidi ilk yarıdan açardı. Abartısız söylüyorum biraz deli olmasa çoktan Barcelona ya da Bayern alırdı. Top ayağına yapışan topçulardan. Feghouli ile maç içinde dönüşümlü sağ ve 10 numara oynarBen Arfa'nın sağı solu çok mu belli?
Belhanda'yı sevmem savunmam da ama Ben Arfa'nın katkı vereceğini nerden biliyosun. Adam paragöz diyoruz. Koparmaya gelir diyoruzBelhanda'dan çok katkı vereceği kesin.
Forvet gelirse 14 yabanci oluyor renktas yani yabanci stoper transferi yapmazlar.Bu isim tecrübeli olabilir Cacares gibi çünkü zaten ikisi de genç ve Lyui Marcao’ya göre daha sağlam
Hayri cund duyum vermez.. Hayırlısı olsun iyi transferlerKaynakları sağlam mı
Hahahhahhahaahprofil fotomdan dolayı rapor yemişim.İnadına rodopppp
Linnes gidecek gibi ya. Hoca çoktan oynatırdı tahminimceForvet gelirse 14 yabanci oluyor renktas yani yabanci stoper transferi yapmazlar.
Transfer başarısızlığı.Ne basarisizligi?
Cidden artık futbol izlemeyi bırakacağım ya. Bu kadar mantıksız futbol adamı başka bir ülkede yoktur.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi