Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.929
- 48.251
- 4.933
adamın futbol hayatı bitmişBence Linnes'i satıp sol ayaklı sol bek almalıyız, Falcao konusunu kapatıp Aboubakar'ı bedava kiralardım ben olsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın futbol hayatı bitmişBence Linnes'i satıp sol ayaklı sol bek almalıyız, Falcao konusunu kapatıp Aboubakar'ı bedava kiralardım ben olsam
Ahmet var; o oynar.Şaka maka hiç bir oyuncu satamazsak luyindama şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamı tesiste unuttular sonra güvenlik tanımamış falan üzerine bu kara bulutlar ben üzerinde geziyorum demiş resmen
Olsun bu saatten sonra iyi adam alamayız zsten, en azından tutarsa büyük kazanırızadamın futbol hayatı bitmiş
Falcao Altur’da...
İzlediğim kadarıyla katkı verir diyorum. Bu mantıkla hiç bir futbolcunun katkı vereceği garanti değil. O zaman kimseyi almamamız lazım.Belhanda'yı sevmem savunmam da ama Ben Arfa'nın katkı vereceğini nerden biliyosun. Adam paragöz diyoruz. Koparmaya gelir diyoruz
baba şu kaliteli cipsleri bi öner ,nereden alacagımı da bi yaz ALLAH ASKINA @Hayri Cund @Emir Sato SİZ BİLİRSİNİZ
Ya biz millet olarak ne kadar sabırsız insanlarız herşeyi önceden öğreneyim çabası var birileri duyum versin mutlu olalım derdinde herkes zamanında gelince duyarım havasında değiliz. Aynı oyunlarda hile kullananlar gibi adamın nereden geleceğini önceden bilmek istiyorlar aynı Kafa akışına bırakın arkadaş zamanı gelince duyarsınız.Sonra duyumcular arttı dersiniz sizin gibi kazlar olduğu sürece çok şey artar
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cünkü bizim 5 metreye pas atamayan, sut atamayan, adam eksiltemeyen 10 nummaraya ihtiyacimiz var. Kanatlarda orta acamayan oyunculara ihtiyacimiz var, top durduramayan havali golcüye ihtiyacimiz var. Takimda birbirini sevmeyen birbirine pas atmayan oyunculara ihtiyacimiz var. Cagne formsuz fln. Cok kötü oynuyor bu ara hepsi dogruda adami takim arkadaslar disliyor gibi oynuyor. Orta yok tehlikeli pas yok. Sanki sahada yok gibi davraniyorlar.Ben Arfa'yı biz niye düşünmüyoruz? Adam boşta...
Belhanda'nın sağı solu belli değil. Koy bunu 10 numaraya yardırsın.
aldım yabancı model istiiyom ben,siz yiyosunuz ondanPringles.
soguk kahve içiyoruz,cevizli kurabiye,krokanlı pasta var gelsene... @falcao