Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dybala da götünü kaldıramıyor. deparlı olmadığı ve teknik olduğu için merkez ona uydu. abdülkadir gibi kanat oynamak zorunda değil.

Kardeş sen hakiki Galatasaraylısın 100.000 at Murat TERİM koyalım

Boş formayı aldım , para degilki herşey. Benim sorunum da değil. Herşeyi yaptık diye dünyaları yaratan bu yönetimin saçmalıkları. Sanki kendi basarilari. Bu taraftar olmasa , FT gelmese başarı asla olmazdı.

Bu mu yani herzaman tam destek veren ve saçma transferler sonrası bile yonetime destek çıkan taraftar ve FT ye.m.

Usta ne gelmeye ne gitmeye bi haberdariz. Bizim yönetim komik. Tüm transfer dönemi her türlü basına bilgi sızdır. Son 9 gün bir tek ses soluk yok.
Maalesef çok yavaş ilerliyoruz, halbuki şimdi forvet transferi de tamam olsa sadece solbek veya defansa bakar olurduk. Belki de bir orta saha.

Arkadaşlar bisi soracaktim digiturk play kıllanan var mı kullanan var ise internet hızı nasıl .

Valla ağır küfredecek defolun gidin başka bir forvet bulun.Scout mal uyuyor asıl transferi yapan ne yaptığını bilmiyor.Mal gibi adamlar transfer işlerinde ya.Rezil olduk arkadaş transfer bitiremeyen takım olduk 2 senedir telef olduk forvet beklemekten.Normal adam alın geçtim ben yıldızdan

Tomaneeeeeee

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Boş formayı aldım , para degilki herşey. Benim sorunum da değil. Herşeyi yaptık diye dünyaları yaratan bu yönetimin saçmalıkları. Sanki kendi basarilari. Bu taraftar olmasa , FT gelmese başarı asla olmazdı.

Bu mu yani herzaman tam destek veren ve saçma transferler sonrası bile yonetime destek çıkan taraftar ve FT ye.m.
Abi haklısın ama dön bir ekonomiye bak. Bankacıyım bankaların içi boş. En sağlam firmalar faktoring yaptırmaya başlamış. Konkordato almayan firma kalmadı nerdeyse şahıslar alıyor. Takibin haddi var hesabı yok. İşçi çıkarılmasın diye hükümet iş verenlere kgf teşvik bilmem ne ödemeleri yapıyor. Bir pizza firması çıkmış 18 milyon + vergi 22 milyon ertesi sene de 20 + 24 milyon 2 senede 46 milyon para vermiş ismini beğenmiyorsun. Benim gözümde benim kulübüme değer veren her marka değerlidir. Taraftarıma ekstra kampanya düzenlerse de Gs forması ile gelene indirim vs seve seve gider orda yerim. Hayır genel ev ismi mübarek. Nese pizza mizza umrumda değil ben Falcao yu istiyorummmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt