Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.623
- 629
- 1.373
Terrami ye fener diyolar arkadaslar dogrumu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş sen hakiki Galatasaraylısın 100.000 at Murat TERİM koyalım
Maalesef çok yavaş ilerliyoruz, halbuki şimdi forvet transferi de tamam olsa sadece solbek veya defansa bakar olurduk. Belki de bir orta saha.Usta ne gelmeye ne gitmeye bi haberdariz. Bizim yönetim komik. Tüm transfer dönemi her türlü basına bilgi sızdır. Son 9 gün bir tek ses soluk yok.
Sen vef 20 kagit senjn adini yazsinlar dombili... Soyletmeyin beni...Ya bırakın para işini. Terra pizza yazisi ile formami olur.
Maalesef çok yavaş ilerliyoruz, halbuki şimdi forvet transferi de tamam olsa sadece solbek veya defansa bakar olurduk. Belki de bir orta saha.
Netin iyiyse yayında sıkıntı olmuyor. Sadece 50sn geriden geliyor.Arkadaşlar bisi soracaktim digiturk play kıllanan var mı kullanan var ise internet hızı nasıl .
kardeşim be terlemeyen gitsin varya en büyük başarı olurBelhanda yolcu saliya kadar aciklanir yazin kenara. Falcao en gec sali aciklanir ve 1 tane süpriz isim yolda bu dediklerim gerceklesince admin bey msjlarimi ins. Direkt yazabillirim onaysiz. Hersey gzl. Olacak ins.
Lazio, il Galatasaray mette in vendita il baby-talento che piaceva a Tare
İtalyan medyasındaki Yunus haberi bu ama 3 gün öncenin haberi , İlk başta düşünmemişiz galiba ama şuan kaynak lazım bırakırız muhtemelen.
Abi haklısın ama dön bir ekonomiye bak. Bankacıyım bankaların içi boş. En sağlam firmalar faktoring yaptırmaya başlamış. Konkordato almayan firma kalmadı nerdeyse şahıslar alıyor. Takibin haddi var hesabı yok. İşçi çıkarılmasın diye hükümet iş verenlere kgf teşvik bilmem ne ödemeleri yapıyor. Bir pizza firması çıkmış 18 milyon + vergi 22 milyon ertesi sene de 20 + 24 milyon 2 senede 46 milyon para vermiş ismini beğenmiyorsun. Benim gözümde benim kulübüme değer veren her marka değerlidir. Taraftarıma ekstra kampanya düzenlerse de Gs forması ile gelene indirim vs seve seve gider orda yerim. Hayır genel ev ismi mübarek. Nese pizza mizza umrumda değil ben Falcao yu istiyorummmmmmmBoş formayı aldım , para degilki herşey. Benim sorunum da değil. Herşeyi yaptık diye dünyaları yaratan bu yönetimin saçmalıkları. Sanki kendi basarilari. Bu taraftar olmasa , FT gelmese başarı asla olmazdı.
Bu mu yani herzaman tam destek veren ve saçma transferler sonrası bile yonetime destek çıkan taraftar ve FT ye.m.