Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monaco , jardim , petrov hepsiyle anlaşma yapılır daha sonrasında maaşın bir kısmını karşılayacak olan sponsor desteğini çekti açıklamaları yapılırsa hiç şaşırmıcam :)

Taraftar avrupa'da nasıl başarılı olabiliriz diye düşünüyor yönetim ligi alalım yeter diyor. Maddi olarak durumumuz belli diyor falcao gelmezse maddi sıkıntıları öne süreriz biter diyor. Yiyen var mı var haklı mı kendi çapında haklı. Türk yöneticileri Türk futbolu bu yapacak çok birşey yok.
Farklı düşüncelere saygı duymakla birlikte benim düşüncem; sürekli ligi domine edip avrupaya gitmeyi alışkanlık haline getirirsek, bir süre sonra mali durumda iyiye gider avrupada da birşeyler yapabilecek duruma gelebiliriz diye düşünüyorum.

Farklı düşüncelere saygı duymakla birlikte benim düşüncem; sürekli ligi domine edip avrupaya gitmeyi alışkanlık haline getirirsek, bir süre sonra mali durumda iyiye gider avrupada da birşeyler yapabilecek duruma gelebiliriz diye düşünüyorum.
Oynadıgın futbol iyi olsa olabilirsin dediğin gibi olur. Ama oynadığında bir halt değil. Olda nasıl olursa olsun şeklinde oluyoruz. Adam akıllı top oynayıp şampiyon olduğumuz bir tek 2011-2012 sezonu var 2 kere şampiyon olduğumuz

Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, Diagne için Galatasaray'a yaklaşık 13M€ teklif etti. Oyuncuya da yıllık 4.5M€'luk teklifte bulunuldu. Anlaşma yakın. (Afrique Sports)

Oynadıgın futbol iyi olsa olabilirsin dediğin gibi olur. Ama oynadığında bir halt değil. Olda nasıl olursa olsun şeklinde oluyoruz. Adam akıllı top oynayıp şampiyon olduğumuz bir tek 2011-2012 sezonu var 2 kere şampiyon olduğumuz

Hocam henüz ligin başı taşlar yerine oturmadı daha, ideal ortasaha kurgumuzla bu hafta oynayacağız. Geçen hafta Selçuk efendi penaltıyı atsaydı farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Zamanla oyun olarak iyiye gideceğimizi düşünüyorum.

Hocam henüz ligin başı taşlar yerine oturmadı daha, ideal ortasaha kurgumuzla bu hafta oynayacağız. Geçen hafta Selçuk efendi penaltıyı atsaydı farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Zamanla oyun olarak iyiye gideceğimizi düşünüyorum.
Geçen senede birşey oynamadık ki. Inşallah dediğin gibi olur uyum sağlanır ve güzel oyun izleriz

Gençler bu monaco nun başkanını koç gaza getiriyor olmasın? Yapar mı yapar!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt