Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.903
- 6.594
- 2.463
Sayhan duyum verince birşey yok,
Ahmet Denizci verince ouuwwwwww !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet denizci en sevdiğim duyumcudur.Sayhan duyum verince birşey yok,
Sponsor çekilirse çekilsin altur sponsor olur bu saatten sonramonaco , jardim , petrov hepsiyle anlaşma yapılır daha sonrasında maaşın bir kısmını karşılayacak olan sponsor desteğini çekti açıklamaları yapılırsa hiç şaşırmıcam![]()
Farklı düşüncelere saygı duymakla birlikte benim düşüncem; sürekli ligi domine edip avrupaya gitmeyi alışkanlık haline getirirsek, bir süre sonra mali durumda iyiye gider avrupada da birşeyler yapabilecek duruma gelebiliriz diye düşünüyorum.Taraftar avrupa'da nasıl başarılı olabiliriz diye düşünüyor yönetim ligi alalım yeter diyor. Maddi olarak durumumuz belli diyor falcao gelmezse maddi sıkıntıları öne süreriz biter diyor. Yiyen var mı var haklı mı kendi çapında haklı. Türk yöneticileri Türk futbolu bu yapacak çok birşey yok.
Bu kadar olay reklam olabilir mi??Sponsor çekilirse çekilsin altur sponsor olur bu saatten sonra
Oynadıgın futbol iyi olsa olabilirsin dediğin gibi olur. Ama oynadığında bir halt değil. Olda nasıl olursa olsun şeklinde oluyoruz. Adam akıllı top oynayıp şampiyon olduğumuz bir tek 2011-2012 sezonu var 2 kere şampiyon olduğumuzFarklı düşüncelere saygı duymakla birlikte benim düşüncem; sürekli ligi domine edip avrupaya gitmeyi alışkanlık haline getirirsek, bir süre sonra mali durumda iyiye gider avrupada da birşeyler yapabilecek duruma gelebiliriz diye düşünüyorum.
Bu nasil brezilyali ismi yav?
Oynadıgın futbol iyi olsa olabilirsin dediğin gibi olur. Ama oynadığında bir halt değil. Olda nasıl olursa olsun şeklinde oluyoruz. Adam akıllı top oynayıp şampiyon olduğumuz bir tek 2011-2012 sezonu var 2 kere şampiyon olduğumuz
Ciner abisi bunu da mi bize verecek haydaaaaaOcak ayinda 15 milyon euro karsiliginda transfer edilecek canavarimizi taniyalim
Mame Thiam - Spielerprofil 19/20
Geçen senede birşey oynamadık ki. Inşallah dediğin gibi olur uyum sağlanır ve güzel oyun izlerizHocam henüz ligin başı taşlar yerine oturmadı daha, ideal ortasaha kurgumuzla bu hafta oynayacağız. Geçen hafta Selçuk efendi penaltıyı atsaydı farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Zamanla oyun olarak iyiye gideceğimizi düşünüyorum.
eğer bu nöbette
falçao denen zat gelmez ise
süper moderatör vasfi vurala
1 ay myc verelim diyenler
Niye atmıştık biz seni arifSlm.
Hapisten çıktk çok şükür.
Gereksiz bir ceza yedim.
GSC yönetimini kınıyorum.
eğer bu nöbette
falçao denen zat gelmez ise
süper moderatör vasfi vurala
1 ay myc verelim diyenler