Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adrien Silve ile Adrian Silva'yı karıştırmayın. Biri ortasaha diğeri forvet.

Serdar Ali okuyacağınıza traş makinesi sesi dinleyin daha fazla aydınlanırsınız.

Bence Falcao gelmeyecek, inşallah son dk Diagne'yi satıp geçen sene gibi forvetsiz sezona başlamayız.

Yönetim, yakın zamanda seçim kararı alacak. Buna mecburlar. Seçime yeniden girip giremeyecekleri ise meçhul. Kendileri girebileceklerini düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Mustafa Cengiz 30 milyon Euro maliyetle Falcao'yu alıp seçim kararını sonra açıklamak istiyor. O nedenle Falcao, Mustafa Cengiz açısından daha da önemli. Gelelim meşhur Albayrak-Falcao fotoğrafına. Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı.. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette. Transferin başından beri Fatih Terim konu ile ilgili tek kelime etmedi. Ama bu transferin yönetimin hayat memat meselesi olduğunu bilmeyen; bilse de yazmayan bunun yerine "gaz yapmayı" "goy goy"lamayı tercih eden G.Saray muhabiri olduğunu iddia eden kişilerin bir teki bile Terim'in bu konuda ne düşündüğünü yazmadı, yazamadı. Hoca hiç konuşmadı. Ben söyleyeyim. Hoca elbette Falcao'yu istiyor. Ama hem Diagne konusunun hem de Falcao konusunun yanlış yönetildiğini düşünüyor. Bu transferin yönetimin kendi bekaası tarafından kullanılmak istediğini bildiğinden 'topa girmiyor.' Hoca, Onyekuru'nun da olmamasına kızgın.

paylaşmayın şu hıyarı burda ya.Provakatör fenerli

Falcao yarın Monaco ile sözleşme uzatsa

'Tamam işte kesin bizde. Adamlar bize satmak için sözleşmesini uzattı. Artık bu iş bitmiştir kesin bizde'

diyecek kişiler var.

Monaco başkanı ev hocası bizim Abdurrahim gibi tipler değildir. Çok iyi tanımıyorum ama tahminim öyle yüzde 99 falan açıklaması yapacak tipler değildir.

Adamların hem hocası hem başkanı oyuncu gitmek istese bile iyi profesyonel, buraya her şeyini verecektir, motive olacaktır, vs,vs, diyorlar. Buradan bu oyuncuyu salmayacakları anlamı çıkıyor. Benim tek anladığım bu.
Adam sözlesmesini uzatıcak olsaydı çoktan uzatırdı 2 defa sözleşme uzatmata teklifini reddetti falcaonun monaco da kalıcağıni düşünmüyorum kesinlikle bize gelicek ayrıyetten monaco da kalmasını ne mendes ne ahmet bulut ister çünkü ikisi de beş kuruş komisyon alamaz ayrıyetten falcao çok istiyor bizi monacoyu da kafasında bitirmiş ben gelicegini düşünüyorum kesinlikle petrovun paralı köpeği testin ve l equipe nin açıklamalarına bakarsan bunu gayet net görebilirsin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao transferi yüzünden beynim yandi artik
08250a17793bf0c00c98afc8faf83c14.webp

Bitmiş iş hocasının acıklaması bunu gösteriyor. Para koparmaya çalısıyolar artık bu cok açık. Bizimkiler bonservis vermeden almaya kararlı ama malesef öyle bir dünya yok vereceğiz bişeyler
O konuda Monaco'ya suç bulamam Falcao adamların yıldızı, kaptanı, PR yapan adamları üstelik senelerdir Monaco'da adam sırf maaşından kurtulmak için bedava bırakacakları adam değil neticede Arda Turan'ı almaya çalışmıyoruz Falcao bu

Bugün bir takım gelip bizden Muslera'yı istese sırf maaşından kurtulmak için bonservissiz gitsin diyebilir miyiz ?

Bu yazdıklarıma bende inanmıyorum ama saat 18.30 da resmi hesaptan 9 tane ateş emojisi atılsa neler olur :D

Not:Kaynak maynak yok düşüncedir.

En gec pazar belli olur. Albayrak veya cengiz aciklama yapar

Abi hakkaten yorulmadınız mı bu Polyannalıktan ya. Neyse ben çok üzgünüm kimseye sarmayım sen umudunu koru abi. Monaco başkanı ve hocası öyle salak salak açıklamalar yapıyorlar zaten.

3 günlük üye için fazla heyecanlısın , konum kadıköy , hoca için inançsız biri yazmıştın önceki yorumların birinde , çok belli ediyorsun yapma.

Monaco forvet alana kadar hiç bir şey olmayacak.Çatlasak da patlasak da olmaz.Falcao da istediği kadar diretsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt