Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
73841E9A-FBED-4F0F-8454-FD1B04D9F298.webp

Chelsea de bir ASLAN yatiyor. Alin gelin su adami. Adam formayi giymis bile apo baskan resime gerek yok bize kendi lazim!

Falcao gelse de gelmese de kesinlikle Onyekuru tarzı bir hucumcu (kiralık ya da bonservisli) lazım.

FLAŞ ! | Monaco bir forvet daha aldığında Falcao’yu bırakacağını açıklayınca Ben Yedder yönetime mesaj gönderdi :“Başkanım Falcao’yu bırakın Ben Yedderim size ehehehe” deyince yönetim “Acaba bunu oynatmasak mı?” diyerek Falcao transferini zora soktu.
:crushed:

FLAŞ ! | Monaco bir forvet daha aldığında Falcao’yu bırakacağını açıklayınca Ben Yedder yönetime mesaj gönderdi :“Başkanım Falcao’yu bırakın Ben Yedderim size ehehehe” deyince yönetim “Acaba bunu oynatmasak mı?” diyerek Falcao transferini zora soktu.

böyle espriyi nerde görsem tanırım

baltacı velinin fake hesabı bu

Transfer sezonunun bitişiyle beraber en acil yapılması gereken şey transferden sorumlu bir sportif direktörün kulübe kazandırılması olmalıdır.

Zeki Uzundurukan: Galatasaray Yönetimi Falcao'da son dakika pürüz çıkması ihtimaline karşı Joao Mario'yu hazırda bekletiyor. Falcao'dan umut kesildiği an Joao Mario İstanbul'a gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt