Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Chelsea de bir ASLAN yatiyor. Alin gelin su adami. Adam formayi giymis bile apo baskan resime gerek yok bize kendi lazim!
:Ç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan o albayragin baska öneml fotolar dedigi, Falcao GS Formasi icinde resimler
:crushed:FLAŞ ! | Monaco bir forvet daha aldığında Falcao’yu bırakacağını açıklayınca Ben Yedder yönetime mesaj gönderdi :“Başkanım Falcao’yu bırakın Ben Yedderim size ehehehe” deyince yönetim “Acaba bunu oynatmasak mı?” diyerek Falcao transferini zora soktu.
.FLAŞ ! | Monaco bir forvet daha aldığında Falcao’yu bırakacağını açıklayınca Ben Yedder yönetime mesaj gönderdi :“Başkanım Falcao’yu bırakın Ben Yedderim size ehehehe” deyince yönetim “Acaba bunu oynatmasak mı?” diyerek Falcao transferini zora soktu.
photoshopEkli dosyayı görüntüle 57489
Chelsea de bir ASLAN yatiyor. Alin gelin su adami. Adam formayi giymis bile apo baskan resime gerek yok bize kendi lazim!
:Ç
FLAŞ ! | Monaco bir forvet daha aldığında Falcao’yu bırakacağını açıklayınca Ben Yedder yönetime mesaj gönderdi :“Başkanım Falcao’yu bırakın Ben Yedderim size ehehehe” deyince yönetim “Acaba bunu oynatmasak mı?” diyerek Falcao transferini zora soktu.