NTV Spor’da Emek Ege ile ismini unuttuğum bir dayımızın sohbetini dinledim Falcao transferi hakkında. Belki Fenerli’dir, belki Beşiktaşlı, bilemem. Ama söyledikleriyle o kadar haklı ki.
NTV Spor’un twitter hesabından girip bakabilirsiniz. Saçma sapan işlere burnumuzu soktuk, bu saatten sonra çıkarmaya çalışacağız ama çok kötü şeyler olabilir.
Bu iş net bir şekilde olmayacak. Ve burada haklı olan 1 taraf varsa, oda AS Monaco kulübüdür.
Be gerizekalılar, Ahmet Bulut söz verdi diye önce futbolcuyla görüşüp anlaşıp, Monaco ile irtibata geçilmez mi? Be gerizekalı abim, resmi bir durum olmadan, bu fotoğraf nasıl twittera düşer? Be basiretsiz adam, sen 60 küsür yaşında adamsın, sen çocuk musun ‘basına sızdı o resim’ tarzında rezil yalan açıklamalar yapıyorsun.
Falcao, Monaco’nun 33 yaşında sözleşmeli futbolcusudur. En önemli futbolcusudur. Geçen sezon en skorer ismidir. Bu futbolcunun Galatasarayımıza bonservissiz gelmesi imkansızdır.
Bu işin sonu hiç, ama hiç iyi olmayacak. (Terim, Diagne, taraftar ve yönetim)
Diagne inanılmaz yıpranıp, muhtemelen önümüzdeki 2-3 haftanın içinde maç sırasında, taraftarın yuhlamasından bıkıp, formasını çıkarıp maçı terk edecektir.
Terim, bu transfer sorumlusu olarak gösterilip (Diagne), ciddi şekilde eleştirilecektir. Kendisi basın toplantısında yönetimi ciddi şekilde topa vuracaktır.
Yönetim, olaylar çok güzel giderken, şampiyon olmuşken, böyle bir rezillikten sonra, hele ki olası puan kayıplarından sonra, koltuklarını kaybedecektir.
Ve bunu taraftar yapacaktır.