Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne- belhanda out
Falcao-j.mario- hızlı bir kanat in..

Hadi be bir kere şu işi tam yapın.

Hani hem bireysel olarak hem takım olarak savunmada çok cidii sıkıntılar var.Ama şu isimler alınırsa bir şekilde fark yaratırız.Bu defans lige çok rahat yeter.

belhanda'nın son maç asla kasmaması , iki gündür idmanlara çıkmaması aşırı tuhaf

joao mario haberi nerden ?

tarihte bundan daha güçlü kaç kere kadro kurduk bilmiyorum

bu bile yetmeyecekse bilemiyorum

neyse bu falcao işi olmazsa zaten yeterince mağduriyet imkanı doğacaktır

umarım gelir de rahat ederiz hepimiz

Tabi igor tudor döneminde gibi neredeyse tüm büyük maçları kaybedip medyaya ağlamaya kalkarsa işler değişir. Bunu hepimiz göreceğiz.

Bu sezon yapılan en iyi transfer oylamasında aşağıdaki isimlerden ben oyumu Sortloth ve Muriç için kullanıyorum. Falcao gelirse 1.liğe geçer.

Nzonzi
Seri
Emre Mor
Vedat Muriç
Max Kruse
Sorloth
Sturridge

Diagne- belhanda out

Hani hem bireysel olarak hem takım olarak savunmada çok cidii sıkıntılar var.Ama şu isimler alınırsa bir şekilde fark yaratırız.Bu defans lige çok rahat yeter.
beklerden biri degisse bari. marianoya guvenmiyorum ozellikle. calim yeme manyagi kendisi

C9953AAB-F4B5-4070-A9A3-A25E4DB662C7.webp

Hani görüsecekti lan yönetimle ilerleyen saatlerde

Hafta sonu maçtan sonra Falcao sorularına galibiyette bugün galip geldik onu konuşalım mağlubiyette ve beraberlikte de puan kaybettik üzgünüz konuşmak doğru olmaz diyeceklerini duyar gibiyim fena çuvalladılar nasıl kıvıracaklar hiç de merak etmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NTV Spor’da Emek Ege ile ismini unuttuğum bir dayımızın sohbetini dinledim Falcao transferi hakkında. Belki Fenerli’dir, belki Beşiktaşlı, bilemem. Ama söyledikleriyle o kadar haklı ki.

NTV Spor’un twitter hesabından girip bakabilirsiniz. Saçma sapan işlere burnumuzu soktuk, bu saatten sonra çıkarmaya çalışacağız ama çok kötü şeyler olabilir.

Bu iş net bir şekilde olmayacak. Ve burada haklı olan 1 taraf varsa, oda AS Monaco kulübüdür.

Be gerizekalılar, Ahmet Bulut söz verdi diye önce futbolcuyla görüşüp anlaşıp, Monaco ile irtibata geçilmez mi? Be gerizekalı abim, resmi bir durum olmadan, bu fotoğraf nasıl twittera düşer? Be basiretsiz adam, sen 60 küsür yaşında adamsın, sen çocuk musun ‘basına sızdı o resim’ tarzında rezil yalan açıklamalar yapıyorsun.

Falcao, Monaco’nun 33 yaşında sözleşmeli futbolcusudur. En önemli futbolcusudur. Geçen sezon en skorer ismidir. Bu futbolcunun Galatasarayımıza bonservissiz gelmesi imkansızdır.

Bu işin sonu hiç, ama hiç iyi olmayacak. (Terim, Diagne, taraftar ve yönetim)

Diagne inanılmaz yıpranıp, muhtemelen önümüzdeki 2-3 haftanın içinde maç sırasında, taraftarın yuhlamasından bıkıp, formasını çıkarıp maçı terk edecektir.

Terim, bu transfer sorumlusu olarak gösterilip (Diagne), ciddi şekilde eleştirilecektir. Kendisi basın toplantısında yönetimi ciddi şekilde topa vuracaktır.

Yönetim, olaylar çok güzel giderken, şampiyon olmuşken, böyle bir rezillikten sonra, hele ki olası puan kayıplarından sonra, koltuklarını kaybedecektir.

Ve bunu taraftar yapacaktır.

Diagne- belhanda out

hızlı kanat için önerin var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt