Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erhan kaan güvenilirdir bu arada.Az söyler ama öz söyler , pek kolpasını görmedim

Hala komisyonlarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Manejerler Monaco'yu bilerek inatlaşmaya sevk ediyor olabilir. Bu kadar küçük oyunlara gireceğine inanmıyorum çünkü onların. Transfer bitince sonradan ortaya çıkar böyle şeyler genelde. Mendes ve Bulut daha da koparmaya çalışıyor anlaşılan.
ahmet bulut paralari cukkalama pesinde zaten. apo saolsun eline koz veriyor durmadan

Yetheeer
tenor.gif

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

oyuncuların kaliteleri iyi ama iyi oyuncuları toplamak iyi takım olmak anlamına gelmez.

bence ft hata yaptı bu sene. sezon biter bitmez 1-2 isim hariç herkesi satılığa çıkarıp sil baştan yapmamız gerektiğini düşünüyordum ben. bazı oyuncular hem doydu hem de ciddi düşüşe geçti.

bakalım neler olacak göreceğiz. ama olası başarısızlıkta birinci sorumluyu kötü planlaması sebebiyle fatih hoca olarak göreceğim. bu takımda aksamaya müsait çok parça var ve bence aksayacaklar sezon ilerledikçe.

para yok öyle kolaymı bütün takımı göndermek

şampiyon takım bir de bu

Şöyle düşün birde ,
Elimizde ki bütçe belli , ffp yüzünden bonservis vererek alabileceğimiz adam sayısı sınırlı.
O yüzden bonservisi elinde ve yerli oyuncu almalıydık , özellikle klube için bence gayet mantıklı isimler aldık.
Unutma ki 14 yabancı hakkımız varken , yerliye bonservis veremezdik , verebileceğimiz isimlerden misal Okay gelemezdi .
Geçen sezon ki forvet hamleleri içinde elimizde ki parayı değerlendirmek adına 20 gol atmış , ligi bilen bir adamı almak saçma değildi.
Emin ol City , United , Juve gibi transfer bütçemiz olsa Fatih hoca takımı Avrupa'da ilk 10 arasına sokacak kapasitede.
Bide aldıramadığı isimlere bak , Mesela Shakiri çok istedi kimse tanımazken adam şuan nerelerde , kimler aldı.
Hocam için ölürüm.Ama hakver bizde scout ekibi sıfır, yardımcıları sıfır,sene sonu planlama yapılmış mi sence.Belhanda gibi terlemeyen,yatan umursamaz biri hadi devre arası sattirmadin,sat artık adamı kiralık neler var adamda kaleye şut yok asist yok birde sınırlı Kadıköy'de hakemden korkup oyundan beni al diyen adam bu sene gene onla başlıyoruz.

Kesim gelecek hiç Bir şüphem yok sadece gecikmesi sinirimi bozdu bu hafta ne güzel oynayacaktı gidip deplasmanda baslamayacakti pffff

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelecek olsa bile kayseri maçına yetişmez 3.hafta maçı cuma günü perşembe sabah kayseri yolculuğu yapılsa felan hesaplarsan o maçta zor çünkü iş uzayacak gibi sonrası milli ara zaten 4.hafta yani yaklaşık 1 ay sonra yi bekleriz gelse de beklesek tabi..

He monaco bonservis koparmaya çalışıyor he öyle ondan dolayı kaç aydır bekliyoruz.

Erhan Kaan Adıgüzel: Herkes Falcao olacak mı olmayacak mı moduna girdi tekrardan ama arkadaşlar bu transfer olacak. Yetkililerin söylediği bu, kimle konuşsak söylenen bu.

Erhan Kaan Adıgüzel: Falcao transferi gerçekleşecek. Bu transfer burdan dönmez. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de bize 'buradan dönmez' diyorlar.

Erhan Kaan Adıgüzel: Haftaya olumlu şekilde bu transfer sonuçlanır. Monaco sadece ne koparırsam kar mantığında. Biraz da alacaklar bonservis bedeli. Çünkü başka türlü olmuyor.

Nerde dedi bunu ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

para yok öyle kolaymı bütün takımı göndermek

şampiyon takım bir de bu

kolay değil elbette ama hoca da yönetim de bu işlerin kolay olmayacağını bilecek kadar tecrübeli. yolun sonuna gelen bir kadro olduğumuzu düşünüyorum ben. değişim şarttı.

terim ve yönetim oturup ciddi bir değişim için hazırlanmalıydı çok daha öncesinden.

ama transfer dönemi başlayınca gördük ki hiç bir şeye hazır değilmişiz. inancım o ki sezon içinde bedelini ödeyeceğiz.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi 29 ağustos perşembe günü 'Monaco'daymış 🤣

Şimdiden ısmarlama haber yapalım kura çekimi için Monaco'ya giden 2.başkan Apo gitmişken Falcao'yu alalım bari diyerek Monaco kulübünün kapısına gitti ama çaldı çaldı açan olmayınca ülkeye geri dönmek zorunda kalan Apo , taraftarumuz merak etmesin forvet alucaz dedu.

Gelecek olsa bile kayseri maçına yetişmez 3.hafta maçı cuma günü perşembe sabah kayseri yolculuğu yapılsa felan hesaplarsan o maçta zor çünkü iş uzayacak gibi sonrası milli ara zaten 4.hafta yani yaklaşık 1 ay sonra yi bekleriz gelse de beklesek tabi..
Onu bilmiyordum o zaman daha iyi olur ama kesinlikle gelecek ya başka bi açıklamasında yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt