Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet falcao yine haftaya kalmis 🤣🤣 komedi filmi gibi bjk li ya da fb li olsak ne dalga geçerdik o yüzden adamların takilmalarini anlayışla karşılıyorum gelirse zaten falcao gereken cevabı verecektir..

Galatasaray, Atletico Madrid'in Hırvat forveti Nikola Kalinic'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Oyuncuyla Roma ve Lazio da ilgileniyor. (Tuttomercato)

Monaco para istiyorsa verin 2-3milyon taraftar rahatlasin. Bu is artik önemli yönetimde falcaoyu artik almadan gelmez normal sartlarda. En büyük sorunlardan biri ffp oyuncu satamazsak lyundamayida,alirsak falcaoyuda avrupa kupalarinda oynatamiOruz

7 m euro falan yok ortada alamadıkları için böyle bir palavra çıkarıyorlar herkes 7 m euro verilecekse almasınlar desin diye

Ulan Selçuk ulan Selçuk...
Şu penaltıyı bir atsaydin kesin galiptik Denizli'de yaa.
Ne güzel milli araya kadar full galibiyetle full moralli girme ihtimalimiz vardı.
Falcao'nun takıma oturmasını da tolare edebilirdik.
Adam hem futboluyla hem penaltı kacirmasiyla acayip zarar verdi öyle böyle değil.

Monaco 3 4 milyon bonservis e verse bizimkiler almıştı zaten bakmayın 5 ler 7 ler konuşulmaya başladıysa transfer yattı bizim suçumuz yok monaco bonservis istedi muhabbeti için bizde tabi hemen diyeceğiz Helal olsun yönetime Galatasarayin parasını carcur etmiyor diyecegiz..

forvet transfer derken konya macini kazansak bari. puan kaybi olursa apo cikip falcao yuzde 99 bizde der olur biter.

kolay değil elbette ama hoca da yönetim de bu işlerin kolay olmayacağını bilecek kadar tecrübeli. yolun sonuna gelen bir kadro olduğumuzu düşünüyorum ben. değişim şarttı.

terim ve yönetim oturup ciddi bir değişim için hazırlanmalıydı çok daha öncesinden.

ama transfer dönemi başlayınca gördük ki hiç bir şeye hazır değilmişiz. inancım o ki sezon içinde bedelini ödeyeceğiz.
Bizde para olduğu dönemleride gördük olan diye bir şey yok maalesef.Scout ekibi yardimcilar sıfır.Ya kiralık bir sürü adam var.Mariano ve nagatomo sözleşme bitecek ne oynadıkları belli bak etrafa illa yabancı alma türk ağlar var bak zeki Merih gitti acaba izledin mi.

Diagne satılıp, Kaliniç’i kiralarsak.

Diagne’nin parasıyla sağlam sol bek alabiliriz.

Ben razı olurum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt