Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil Özer: Falcao transferi Galatasaray'ın bu yönetiminin boyunu aşar. Falcao bir Marcao, Luyindama değil.

Halil Özer: 1 yıl adamın Monaco ile sözleşmesi var. Sen böyle bir oyuncuyla fotoğraf çektiriyorsan o fotoğraf senin telefonunda kalır, servis edilmez. Sözleşmesi olan futbolcuyla sen bu kadar rahat takılamazsın. Rahat takılırsan, adamlar görüşme izni vermeden suç işlersen böyle olur.

Halil Özer: Monaco'yu ikinci plana aldılar ama esas Monaco ile anlaşılmalıydı. Şimdi diyorlar ki 'Jardim bırakmak istemiyor, başkanları bırakmak istemiyor' ya arkadaş hocanın bırakmayacağı 1 ay önce de belliydi. Sen hocayı, başkanı ikna etmeliydin.

Halil Özer: Adamlar Falcao'ya 60 milyon euro bonservis ödemiş, yıllık 9 milyon euro maaş ödemiş neredeyse 100 milyon euro para harcamış toplamda ama sen adamları kaile almadan, hiç konuşmadan 'ben bedavaya alacağım' diyorsun. Alamazsın arkadaş.

Halil Özer: He Falcao'nun hatası yok mu? Onun da var. Falcao da sahada oynadığı kadar masada da oynuyor o kesin.

Halil Özer: Sen Ahmet Bulut ile oyuncuya ulaşırsın ama Monaco başkanına, Monaco sahibine ulaşamazsın. Galatasaray bu transfere tersten başladı.

Halil Özer: Sen zamanında ilk adımı atsan adamları yumuşatmaya çalışacaktın. Gerekirse krala gidecektin. Haim Fresco ile sen bu kulübe ulaşır transferi çözerdin. Aradım sordum ya bir kere bile adamı aramamışlar. Tamam şimdiki yönetimin çapı yok bu insanlara ulaşmaya ama gidersin Faruk Süren'e, gidersin Ünal Aysal'a yardım istersin adamlar yardımcı olur. Adam 1 günde Sneijder'i, Drogba'yı getirdi kimsenin ruhu duymadı.

Halil Özer: Ben bu saatten sonra olacağını kesinlikle düşünmüyorum. He olursa da inanılmaz bir bedelle gelecektir.
La bu adamlar kendileri düşünmüyordu falcaoyu şimdi mi değere bindi. Almayalım bakalim ne olacak hadi

Bu Mevlut haberini kim salladıysa inanmayın

Dündü sanırım spor haberlerinde gördüm

Okan Buruk konuşuyordu Mevlüt'e yabancı kulüplerin ilgisi var görüşmesi için izin verdik dedi

Falcao olmuyorsa başkasını alırız tamam kabak tadı verdi maçlara konsantre olalım
He yahu aynenn bıktırdı illallah ettirdi gına geldi. Gelse bile hiçbi anlamı kalmadı. Mındar ettiler koskoca Falcaoyu.
şuan kalan kısa zamanda olabilirliği en yüksek aday Batshuayi. Kalinic fln geçsinler yahu sakat adamla uğraşmayalım. Gecen sene adam gibi bir forvet olsaydı kasada kaç mil euro olacaktı hiçmi hesaplamazlar.

O kadar çok para bayılacaklarına vazgeçsinler demeye başladım ben artık. O kadar çok sıkıldım ki bu işten.

Sturrige veya wellbecki alsaydik en azindan. Sturrige süper oynayacak ligimizin üstünde bir oyuncu hizli calim atabilen biri. Olmuyorsa böyle isimlere yönelmek gerek

Haftaya diyen kim beyler ? Haftaya zaten transfer dönemi bitiyor sağolsun 😂

adam fenerlidir veya x kulüplüdür. doğruları söylüyor mu söylemiyor mu ben ona bakarım.

falcao gelmiş veya gelmemiş, ya da bonservisli bonservissiz buna bakmam.

adam diyor ki yönetimin boyunu aşıyor, yönetim amatör diyor resmen yaw. araya sokacağı adamlar olmalıydı. fotoyu servis etmek yanlıştı diyor. bunlar doğru sözler.

Bonservissiz umarım alınır

ortada taraftar tepkisi varken zor

Evet önerdiği kişi çok mantıklı gerçekten...

İnmeyen uçaklar dönemi baş sahibi,sürekli teminat problemleri çıkan Haim Fresco :asd:

Burada Albayrak acemilik yaptı, amatörlük yaptı, o resimi basına vermeyecekti dediğimizde yerden yere vurulduk. Bu işler imzalar atılmadan piyasa servis edilmez. Koca camiayı yönetmek için vizyon sahibi olmak gerekir. Monaco'nun yerinde olsam 20 milyon euro isterim ne de olsa ellemize yüzümüze bulaştırdık.

Albayrak flaryodan içeri girmesin, Falcao transferi olsa da istifa etmelidir.

Halil Özer: Falcao transferi Galatasaray'ın bu yönetiminin boyunu aşar. Falcao bir Marcao, Luyindama değil.

Halil Özer: 1 yıl adamın Monaco ile sözleşmesi var. Sen böyle bir oyuncuyla fotoğraf çektiriyorsan o fotoğraf senin telefonunda kalır, servis edilmez. Sözleşmesi olan futbolcuyla sen bu kadar rahat takılamazsın. Rahat takılırsan, adamlar görüşme izni vermeden suç işlersen böyle olur.

Halil Özer: Monaco'yu ikinci plana aldılar ama esas Monaco ile anlaşılmalıydı. Şimdi diyorlar ki 'Jardim bırakmak istemiyor, başkanları bırakmak istemiyor' ya arkadaş hocanın bırakmayacağı 1 ay önce de belliydi. Sen hocayı, başkanı ikna etmeliydin.

Halil Özer: Adamlar Falcao'ya 60 milyon euro bonservis ödemiş, yıllık 9 milyon euro maaş ödemiş neredeyse 100 milyon euro para harcamış toplamda ama sen adamları kaile almadan, hiç konuşmadan 'ben bedavaya alacağım' diyorsun. Alamazsın arkadaş.

Halil Özer: He Falcao'nun hatası yok mu? Onun da var. Falcao da sahada oynadığı kadar masada da oynuyor o kesin.

Halil Özer: Sen Ahmet Bulut ile oyuncuya ulaşırsın ama Monaco başkanına, Monaco sahibine ulaşamazsın. Galatasaray bu transfere tersten başladı.

Halil Özer: Sen zamanında ilk adımı atsan adamları yumuşatmaya çalışacaktın. Gerekirse krala gidecektin. Haim Fresco ile sen bu kulübe ulaşır transferi çözerdin. Aradım sordum ya bir kere bile adamı aramamışlar. Tamam şimdiki yönetimin çapı yok bu insanlara ulaşmaya ama gidersin Faruk Süren'e, gidersin Ünal Aysal'a yardım istersin adamlar yardımcı olur. Adam 1 günde Sneijder'i, Drogba'yı getirdi kimsenin ruhu duymadı.

Halil Özer: Ben bu saatten sonra olacağını kesinlikle düşünmüyorum. He olursa da inanılmaz bir bedelle gelecektir.

Halil özer çok salak bir adam. ciddiye alınacak biri değil. Yıl olmuş 2019 hala Haim Fresco diyor.. Vakti zamanında hep devreye girerdi ve bi bok olmazdı.

bu arada ferhat seni takip edeceğim bakalım falcao gelince sevinç kutlamalarındada burda olacakmısın..

Drogba eski drogba olsaydı yine tek başına alırdı ligi. Ama 34 yaşında olunca olmuyor iste o yüzden karşıyım o yastakilere
Katılmıyorum. Drogba o yaşında gücünden de liderliğinden de bişey kaybetmemişti. Ama hem yönetim - teknik heyet ayrışımı, hem lige gelen aptal saptal kurallar yüzünden biz o seneyi çok erken kapatmıştık zaten. Drogba 25 yaşında da olsa alamazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt