Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apo ile kiz istemeye gitsek. kardesini ister onuda alamaz.

alan transferini unutursun diye falcao icin ugrastirdilar gozune yuzune bulastirdi. isi gucu show herifin ama komedi show

kimseyi alamayacağız bence transfer dönemi kapanır böyle bu kadroyla 3. falan bitiririz ilk yarıyı

7 milyon euro bonservis
5 milyon euro imza parası
5 milyon euro menajer ödemesi
6 milyon euro yıllık ücret*3 yıllık sözleşme= 18 milyon euro

Toplam 35 milyon euro 3 yıllık maliyeti.
girmezler bu topa. tepki geleceklerini bilseler bile girmezler. girmesinler de zaten.

apo ile kiz istemeye gitsek. kardesini ister onuda alamaz.

alan transferini unutursun diye falcao icin ugrastirdilar gozune yuzune bulastirdi. isi gucu show herifin ama komedi show
Kızı istemeye gidip kardeşini isteyip almak daha zor değil mi? Kolaymış gibi söylemişsin de..

Naif Galatasaray taraftarım hala Avrupa’da transferin bitmesine 8 gün kala Batshuayi’yi getirebileceğimizi inanıyor.

Geçen sene Beşiktaş’tan Vagner Love’u, saçma sapan bir takımdan Cornelius’u kiralayamayan Galatasaray yönetimi, son günlerde transfer yasağı olan Chelsea ile masaya oturacak, ve Batshuayi kiralayacak.

Hollandalıların meşhur bir sözü vardır. ‘Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen’

Türkçesi: bir eşek aynı taşı iki kere vurmaz.

Galatasaray taraftarı, 2 değil, 8-9 kere vuruyor.

Ben Atletico’dan Kaliniç yazınca, vizyonsuz oluyorum. Realist olmak lazım sanki.

Kulübü zerre umursamayan, şampiyonluk kutlamasına gelmeyip, sağda solda araba resimleri paylaşan, zihinsel sorunları olan, sapık bi adama, kral, müthiş golcu, süper futbolcu muamelesi yapmak zorunda kaldık. Düştüğümüz duruma bak.
İşimiz gücümüz yok bide Diagne beyfendi gaza gelsin piyasası yükselsin daha fazla para kazansın diye uğraşacaz ha.

Bakşuayı Chelsea yi bırakıp türkiyeye gelmez. hatta başka bir takıma da gitmez.

Konus rengo. Likeler senin k.pegin olsun

adam çıkar özür diler rengo.

yanıldım der, durumlar değişti der, açıklar yani.

lan sizi kolpaladım özür dilerim dese ona bile razıyız hea.

ama gelip 1 slm çakıp gülümsese reyzzz diye yapışacaklar var hala :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt