Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla anlaşıp transfer yapılmıyor abicim yapılmıyor. şu yönetim şu durumu düzeltmeli önce. kulüple anlaş hele

Batshuayi ismini yazmayin bosuna chelsea birakmiyo transfer yasagi oldugundan forvet alamiyorlar ellerinde sadece giroud ve 20 yasindaki abraham var alman bi takimin teklifide rededildi bosuna heveslenmeyelim

Bende aynı fikirdeydim ama Denizli maçından sonra fikrim değişti. Bu Diagne ve Belhanda ile çookk zorrr. Şuan tek umudum Seri-Nz ikilisi inşallah cuk oturur.
geçen seneki futbolun aynısı ya aslında. deplasmanlarda leş evinde süpüren bir gs vardı. saçma sapan bir oyunla değişik bir şampiyonluk kazandık.

Falcao da KAPanır, Messi'de!!!

Arkadaşlar bisi soracaktim digiturk play kıllanan var mı kullanan var ise internet hızı nasıl .

Cok abartiliyor su foto olayi bence

TipiK turk halki

Foto cekilse ne cekilmese ne
Kesin foto yuzunden daha cok odeyecegiz kafalara bak

Zamaninda monaco falcao ile gorusmemize izin vermis

Bu ulkenin %90 NET MAL

Bu fotonun tek kotu yani taraftari beklentiye sokmak
bencede fotograf olayi abartma. herif yuzde 99 falcao gs da diyor. o daha vahim

geçen sene ilk yarı sıkıntılı geçti son sivas maçını saymazsak aralıktaki beşiktaş maçından sonra mağlup olduğumuzu hatırlamıyorum iyiydi yani yine ilk yarı çok puan kaybettik fb derbisi çok yıprattı son sivas maçı da formalite olmasa 77-78 puanları görürdük yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt