Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Göğüs değildir değil mi omuz falandır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla puan kaybı olursa o resmi pankart olarak bastırır asarlar orayaMaçta kimse protesto yapmaz zaten hatta tribünleri iyi bilen biri olarak protesto bile olmaz diyebilirim..
Sen gittiğin ülkede 1.derece vatandaş olduğunu san.. Bu ülkede Suriyeliler neyse sende orada osun.. Senin çocuklarında aynı olacak...Bu ülkede hiçbir halt yiyemeyip oraya gidip sonra kendi milletini aşağılayan herkes asıl tımarhaneyi orada görür..Oraya gidince level atladığını san sen
Foto konusunda milletin Apo'ya giydirmesinin neresi yanlış.. Neyini beğenmedin merak ediyorum.. Çok zekisin ya bizde istifade edelim o zekandan..
shaqiriye teklif yapmamış mıyız?Buna inanmak için baya kafayı yemiş olmak lazım yada galatasarayı hiç takip etmemek,ha dediyse öyle bir şey hasan şaşın falcao gündemimizde yok tarzı bir açıklamadır en fazlaterimle ilgili olumsuz çıkan en ufak habere atladığın gibi mi dostum? beni kendinle karıştırma.
Ahmet Bulut: "Sorun Falcao ile alakalı değil"
Defolsun gitsin. O resim olayından sonra ben monaco yoneticisi olsam bende boyle bir yol izlerdim. Is bilmeyen adamlarla falcaoları getirmeye calisiyoruz. Ne sneijder ne drogba transferi bu kdr surmemisti diye hatirliyorum ben. Aysal başganı özlüyorum.www.gscimbom.com
burada gerekli açıklamayı yaptım aysalla ilgili.
@Şeref Aydın Shaqiri transferini sende onaylamış açıklamıştın, sonra da geri çektik teklifi demiştin yanlış hatırlamıyorsam. futbolcu bana teklif gelmedi demiş. Aydının en güvendiği duyumcu olduğun için seni etiketledim. yanlış hatırlamıyorsam o dönem çok bilgi akışı vardı sana. foruma girince buna da cevap verirsin.
Hoca bile Shaqiri ile ilgili kulübümüzün hamlesi var demişti o dönem. baselden açıklama gelmişti, alman, ingiliz ve doğu avrupadan teklifler var demişti.
Acaba kaç tane büyük boy pizzaya anlaştık![]()
Galatasaray ile Terra Pizza sponsorluk anlaşması imzalıyor
Galatasaray Spor Kulübü ile Türkiye'nin ilk zincir pizza restoranlarından Terra Pizza arasında forma sponsorluk anlaşması yapılacaktır.www.galatasaray.org
H.O