Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gittiğin ülkede 1.derece vatandaş olduğunu san.. Bu ülkede Suriyeliler neyse sende orada osun.. Senin çocuklarında aynı olacak...Bu ülkede hiçbir halt yiyemeyip oraya gidip sonra kendi milletini aşağılayan herkes asıl tımarhaneyi orada görür..Oraya gidince level atladığını san sen :sneaky:

Foto konusunda milletin Apo'ya giydirmesinin neresi yanlış.. Neyini beğenmedin merak ediyorum.. Çok zekisin ya bizde istifade edelim o zekandan..

Sakin ol
Bos yere sinirleniyorsun
Bos yani
Hayat burda delirmekten ibaret degil

Nasilsin iyimisin hayatin nasil gidiyor

Pizza pizzanın yeni adı galiba 🤨

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaraylıdan çok fbli var bu nasıl nöbet
terimle ilgili olumsuz çıkan en ufak habere atladığın gibi mi dostum? beni kendinle karıştırma.

burada gerekli açıklamayı yaptım aysalla ilgili.

@Şeref Aydın Shaqiri transferini sende onaylamış açıklamıştın, sonra da geri çektik teklifi demiştin yanlış hatırlamıyorsam. futbolcu bana teklif gelmedi demiş. Aydının en güvendiği duyumcu olduğun için seni etiketledim. yanlış hatırlamıyorsam o dönem çok bilgi akışı vardı sana. foruma girince buna da cevap verirsin.

Hoca bile Shaqiri ile ilgili kulübümüzün hamlesi var demişti o dönem. baselden açıklama gelmişti, alman, ingiliz ve doğu avrupadan teklifler var demişti.
shaqiriye teklif yapmamış mıyız?Buna inanmak için baya kafayı yemiş olmak lazım yada galatasarayı hiç takip etmemek,ha dediyse öyle bir şey hasan şaşın falcao gündemimizde yok tarzı bir açıklamadır en fazla

Açıklamada göğüs sponsorluğu yazıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emre mor için kulubuyle yapılan ilk anlasmayı merak etmısımdır hep. basganın kap acıklamasından sonra o olayda da ufak capta bi falcao faziası yasadık

Yöneticinin tweeti çok saçma transfer olmazsa eldekilerle mutlu olmak ne 6222 6222 Falcao’nun alternatifi yoksa koca sezonu satmaya çalışıp satamadığınız Diagne ile mi götüreceğiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt