Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formaya düşünsene pepsi-coca cola uffff bir zamanlar river boca gibi biri pepsi biri coca cola biri nike digeri adidas. Bi de çapraz serit formayi çakacaksin 1milyon satış

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sponsor muhabbetine bu konuda devam edin beyler:

Yunus haberleri hayali her transfer döneminin sonlarına doğru boş haberler çıkıyor.

Monaco kadar gerzek takım yok. O kadar futbolcu alacağına adam gibi teknik adam al.

Falcao işi ne oldu %99 en son. A.albayrak cok fena kaşınıyor. Ne gerek yalanlarla mutlu etmeye çalışmak. Çok dürüst ve duzgunce konuş.
Benim bir Bilgisayar vardı 5 sene önce format atarken yüzde 99 a gelir belli bir süre durur sonra mavi ekran hatası verir kapanırdı. 20 kere denedim olmamıştı. Bizim transferler de ona benzedi.

Abi 10 senedir ve hala calismakta oldugum firma 7 milyar euro ya bi calistigim yerin isletmesini devletten aldigi firma su anda degisti ama su anki firma da turkiyenin iyi firmalarindan biri neden bu tarz firmalari bulamiyolar aklim almiyor
Turkiyenin en buyuk markasi Thy bile sana yerel liginde sponsor olmuyor,gidip Arjantin de River plate e yillik 10 m.euro odüyor.Global bir firmanin gelipte bize sponsor olmasini bekleyemezsiniz.Ülkedeki firmalarin tek hedefi çalişanlari eksiltmeden devam edebilmek.gerisini siz düşünün

Tuttomercato da öyle bir haber yok. Transfer haberi olsa herkesten önce Di Marzio zaten söylerdi

Sponsor muhabbetine bu konuda devam edin beyler:

Usta ne gelmeye ne gitmeye bi haberdariz. Bizim yönetim komik. Tüm transfer dönemi her türlü basına bilgi sızdır. Son 9 gün bir tek ses soluk yok.

Konya macindan sonra falcao yuzde kac ile bizde olacak acaba. Abdurrahimden aciklama bekliyoruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yunus'u kim ne yapsın arkadaş.. 4 milyon euro verecek salak bi klüp yoktur dünyada..

Her transfer sezonu Yunus a kesin 4..5 veren çıkar..

Eğer bunun bi abisi dayısı amcası çıkarmıyorsa bu haberleri bişey bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt