Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray gibi bir markanin onunde pizza yazmamali. Tamamen sacmalik. Oldu yanina kebap resmi filan koyalim. Bu ne lan. Futbol takimimi restoran menusumu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Abi hayırdır ya lafım sana değil genele de nedir bu kibrimiz? Turkish kebab diye marka var dünyada belki Türkiye denince akla Galatasaray’dan önce kebap geliyor. Sanki ahlaksız birşeymiş gibi çıktığımız deliği beğenmiyoruz.

Ljaic bizim belhanda dan iyi değil mi sizce ?
Kariyeri yeter Serie A da 50 gol üzeri atmış bir adam Belhanda ile kıyaslanamaz. Belhanda pişmanlıktır Belhanda mallıktır Belhanda Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi hayali kurmaktır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

muslera
xxx luyindama marcao xxx
nzonzi seri
xxx feghouli xxx
xxx

su takima hala 5 transfer gerekliyse kimse iyi dönem gecirdik demesin. resmen kalite sorunumuz var.​

O kadar da değil ya Babel'i hafife alıyorsunuz, fizik olarak da hala iyi durumda. Onun dışında Emre Mor var, son seneyi çok iyi geçirmiş Feghouli var. Çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum kanat konusunda.

Bekler ve forvet konusuna ben de katılıyorum. 1,5 ayımızı Falcao diye diye hiç ettik. Falcao'ya harcadığımız vakti 2 bek ve başka bir forvet için harcasaydık şuan taş gibi takım olmuştuk.

bu ffp anlasmasi bitince ne oluyor? istedigimiz gibi alabilecek miyiz topcu? eğer öyleyse simdi niye kisitlamalar var zamaninda cok harcama yaptık diye?

şampiyon cimbombomum
dertlerimin dermanısın
içkimin sarhoşluğu
sigaramın dumanısın
sevenin sevdalısı
sevmeyenin belalısı
allah 1 cimbom 2
gerisinin ....

Peki ts vestel , bjk vodafone'nun sponsorluğu uzatmasına ne diyorsun ?

Tamam kriz var da bu kriz çoğunlukta halkı etkiliyor.
Trabzon hem avrupa hem de turk ligini verdi vestele.biz sadece ligi.3 milyon pizzadan 3.5 da thy den alacagiz.Vodafone da sirf stad ismi icin sponsor oldu.zaten stadyum ismini pizzaci kofteci alamaz.Bizim de stad isminde iyi bir firmayla birliktelik yapariz diye dusunuyorum renkdaş

DuoSwi5WwAE21FM.webp

Evinde süpüren bir gs yoktu o yüzüden 69 puanda kalıp tamamen rakiplerin malligiyla şampiyon olduk oyun ve skor olarak ic saha oyunu epey gerilemişti biir önceki sezona göre..
Belhanda 12 milyona Euro'ya yolcu

Falcao 5 milyon Euro

Banega 5 milyon euro

Diagne kalır. FFP'de gelir gider dengesinde artiya geçeriz.

Önümüzdeki hafta içinde bu dediklerim gerceklesecek görürsünüz
Su an yuzde 0.1 ihtimal gibi duruyor dediklerin

Trabzon hem avrupa hem de turk ligini verdi vestele.biz sadece ligi.3 milyon pizzadan 3.5 da thy den alacagiz.Vodafone da sirf stad ismi icin sponsor oldu.zaten stadyum ismini pizzaci kofteci alamaz.Bizim de stad isminde iyi bir firmayla birliktelik yapariz diye dusunuyorum renkdaş

Thy 3,5 milyon nerde yazıyor var mı kaynak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt