Okan Şirin
Yeni Üye
- 4 Ağustos 2019
- 32
- 10
- 203
belhanda ve cagne bi hafta içinde gitmeli
Bu saatten sonra zor gibi birisi muhtemelen devre arası satılır diğeri dediğim gibi seneye yaz döneminde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda ve cagne bi hafta içinde gitmeli
vestelin rakamlarını bilmiyorum ama vodafone beşiktaşa terradançok daha az veriyor ve avrupa da dahil onlarda diye biliyorum.
Abi hayırdır ya lafım sana değil genele de nedir bu kibrimiz? Turkish kebab diye marka var dünyada belki Türkiye denince akla Galatasaray’dan önce kebap geliyor. Sanki ahlaksız birşeymiş gibi çıktığımız deliği beğenmiyoruz.Galatasaray gibi bir markanin onunde pizza yazmamali. Tamamen sacmalik. Oldu yanina kebap resmi filan koyalim. Bu ne lan. Futbol takimimi restoran menusumu.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kariyeri yeter Serie A da 50 gol üzeri atmış bir adam Belhanda ile kıyaslanamaz. Belhanda pişmanlıktır Belhanda mallıktır Belhanda Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi hayali kurmaktır.Ljaic bizim belhanda dan iyi değil mi sizce ?
muslera
xxx luyindama marcao xxx
nzonzi seri
xxx feghouli xxx
xxx
su takima hala 5 transfer gerekliyse kimse iyi dönem gecirdik demesin. resmen kalite sorunumuz var.
Donk giderse Poko yerini doldurabilir gibi ucuza bedava gelecek ise gelsin yedek de oturur
bu ffp anlasmasi bitince ne oluyor? istedigimiz gibi alabilecek miyiz topcu? eğer öyleyse simdi niye kisitlamalar var zamaninda cok harcama yaptık diye?
Trabzon hem avrupa hem de turk ligini verdi vestele.biz sadece ligi.3 milyon pizzadan 3.5 da thy den alacagiz.Vodafone da sirf stad ismi icin sponsor oldu.zaten stadyum ismini pizzaci kofteci alamaz.Bizim de stad isminde iyi bir firmayla birliktelik yapariz diye dusunuyorum renkdaşPeki ts vestel , bjk vodafone'nun sponsorluğu uzatmasına ne diyorsun ?
Tamam kriz var da bu kriz çoğunlukta halkı etkiliyor.
ona şu anda bakmıyorlar mı zaten ffp anlaşması kapsamında? anlaşma bitince ne gibi özgürlükler olacak?Gelir gider dengesine bakıyorlar her türlü Avrupa'ya alırken
ona şu anda bakmıyorlar mı zaten ffp anlaşması kapsamında? anlaşma bitince ne gibi özgürlükler olacak?
bu ffp anlasmasi bitince ne oluyor? istedigimiz gibi alabilecek miyiz topcu? eğer öyleyse simdi niye kisitlamalar var zamaninda cok harcama yaptık diye?
Evinde süpüren bir gs yoktu o yüzüden 69 puanda kalıp tamamen rakiplerin malligiyla şampiyon olduk oyun ve skor olarak ic saha oyunu epey gerilemişti biir önceki sezona göre..
Su an yuzde 0.1 ihtimal gibi duruyor dediklerinBelhanda 12 milyona Euro'ya yolcu
Falcao 5 milyon Euro
Banega 5 milyon euro
Diagne kalır. FFP'de gelir gider dengesinde artiya geçeriz.
Önümüzdeki hafta içinde bu dediklerim gerceklesecek görürsünüz
Trabzon hem avrupa hem de turk ligini verdi vestele.biz sadece ligi.3 milyon pizzadan 3.5 da thy den alacagiz.Vodafone da sirf stad ismi icin sponsor oldu.zaten stadyum ismini pizzaci kofteci alamaz.Bizim de stad isminde iyi bir firmayla birliktelik yapariz diye dusunuyorum renkdaş