Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Yav bizim yönetimi anlamıyorum. İnsan 3 kere aynı tongaya nasıl düşer. Gerçi bizde de var; hadi yönetim düştü biz niye hala güveniyoruz bunlara saf saf..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır sen avukat mısın ? Yoksa paralı asker misin ? Ben orada peşkeş çekti diye bir şey yazmış mıyım ? Zeka sorununu sudokuyla falan çöz.Hocanın listesindeki hiç bir futbolcuyu alamayıp son durak olarak hocanın listesinde olmayan yakın arkadaşına koşup değerinin 3 katına Galatasaray a ağır bir yük olacak olan boş bir adamı getirdi yaz döneminde satmak sözüyle ama onu da beceremedi.Galatasarayı çok zor bi duruma soktu.Ama sen körü körüne savunduğuna göre mamalısın herhalde.Alınmasaydı ve şampiyon olmasaydık ;
Devre arasında en azından verip alsaydın 12 milyon euro, zaten o rakam da boşa gitti, şimdi 35-40 milyon euro CL gelirinden mahrum olmazdık. Bizi forvetsiz şampiyonluktan eden yönetime hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasaray'da?
Bu arada; yönetimden birilerinin arkadaşlarının servetine servet katmak için bilerek, isteyerek Galatasaray'ın parasının peşkeş çekildiğini iddia edenler bunları ispatlamazlarsa haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz insanlardır. Eksiksiz ve tamamı olacak şekilde. Haysiyetsiz ve şerefsiz olmadıklarına eminim. İftira atacak kadar onursuz da değildirler diye düşünüyorum. Elinizdeki belgelerle en kısa zamanda mahkemeye gidip bunu ispatlayacak kadar sözünüzün eri bir babayiğit olduğunuzu göstermeniz de Galatasaray'ımızın hayrına olacaktır.Bu tip iddialarda bulunan herkesin ne kadar onurlu birer insan olduklarını bilerek her birini destekliyorum.
Memleket muz cumhuriyeti sanarak gaza gelmeyin çok. Bin iyli dimik istimidim izir dilirim derken bulursunuz kendinizi.
Yangın tayfadaki bazı arkadaşlar Cem Yılmaz sanmasa kendisini daha çok ciddiye alabiliriz onlarıyangin tayfanin getirdigi tesadüf yani![]()
Öyle olacak gibiSıvayıp işi bitirmiş oluruz.
Iste hoca. ciktiklari deliklere geri soktu ikisinideFeridun şikecisi sürekli çikıyor. Turgay tinercisi geçenlerde çıkmıs bi programa
Hayırdır sen avukat mısın ? Yoksa paralı asker misin ? Ben orada peşkeş çekti diye bir şey yazmış mıyım ? Zeka sorununu sudokuyla falan çöz.Hocanın listesindeki hiç bir futbolcuyu alamayıp son durak olarak hocanın listesinde olmayan yakın arkadaşına koşup değerinin 3 katına Galatasaray a ağır bir yük olacak olan boş bir adamı getirdi yaz döneminde satmak sözüyle ama onu da beceremedi.Galatasarayı çok zor bi duruma soktu.Ama sen körü körüne savunduğuna göre mamalısın herhalde.
Bu adamı önermekten bir hâl olmuştuk.Gidip Falcao denilen şahısın peşinde koşmaya devam etsinler.
Arkadaşlar adam tehlikeli, dikkat edin..Paralı asker olduğumu ispatlamayan da şerefsizdir misal. Zeka değil Türkçe sorununuzu çözün.
Sen şeref ölçer misin ? Git ötede yalan.İçi boş biri için boş yere ceza yemicem.Paralı asker olduğumu ispatlamayan da şerefsizdir misal. Zeka değil Türkçe sorununuzu çözün.
İsmi tam jitemci ismi degil mi, cem aydan üfffArkadaşlar adam tehlikeli, dikkat edin..
Sen şeref ölçer misin ? Git ötede yalan.İçi boş biri için boş yere ceza yemicem.