Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bizim yönetimi anlamıyorum. İnsan 3 kere aynı tongaya nasıl düşer. Gerçi bizde de var; hadi yönetim düştü biz niye hala güveniyoruz bunlara saf saf..

Alınmasaydı ve şampiyon olmasaydık ;

Devre arasında en azından verip alsaydın 12 milyon euro, zaten o rakam da boşa gitti, şimdi 35-40 milyon euro CL gelirinden mahrum olmazdık. Bizi forvetsiz şampiyonluktan eden yönetime hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasaray'da? :mad:

Bu arada; yönetimden birilerinin arkadaşlarının servetine servet katmak için bilerek, isteyerek Galatasaray'ın parasının peşkeş çekildiğini iddia edenler bunları ispatlamazlarsa haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz insanlardır. Eksiksiz ve tamamı olacak şekilde. Haysiyetsiz ve şerefsiz olmadıklarına eminim. İftira atacak kadar onursuz da değildirler diye düşünüyorum. Elinizdeki belgelerle en kısa zamanda mahkemeye gidip bunu ispatlayacak kadar sözünüzün eri bir babayiğit olduğunuzu göstermeniz de Galatasaray'ımızın hayrına olacaktır.Bu tip iddialarda bulunan herkesin ne kadar onurlu birer insan olduklarını bilerek her birini destekliyorum.

Memleket muz cumhuriyeti sanarak gaza gelmeyin çok. Bin iyli dimik istimidim izir dilirim derken bulursunuz kendinizi.
Hayırdır sen avukat mısın ? Yoksa paralı asker misin ? Ben orada peşkeş çekti diye bir şey yazmış mıyım ? Zeka sorununu sudokuyla falan çöz.Hocanın listesindeki hiç bir futbolcuyu alamayıp son durak olarak hocanın listesinde olmayan yakın arkadaşına koşup değerinin 3 katına Galatasaray a ağır bir yük olacak olan boş bir adamı getirdi yaz döneminde satmak sözüyle ama onu da beceremedi.Galatasarayı çok zor bi duruma soktu.Ama sen körü körüne savunduğuna göre mamalısın herhalde.

Bu hafta kazanacağımız şüpheli,6 gün sonra Kayseri deplasmanı var Kayseri çok net adamlar aldı ve biz hala transfer diyoruz. Belkide son yılların en kötü başlangıcını yapıcaz ligde

Hayırdır sen avukat mısın ? Yoksa paralı asker misin ? Ben orada peşkeş çekti diye bir şey yazmış mıyım ? Zeka sorununu sudokuyla falan çöz.Hocanın listesindeki hiç bir futbolcuyu alamayıp son durak olarak hocanın listesinde olmayan yakın arkadaşına koşup değerinin 3 katına Galatasaray a ağır bir yük olacak olan boş bir adamı getirdi yaz döneminde satmak sözüyle ama onu da beceremedi.Galatasarayı çok zor bi duruma soktu.Ama sen körü körüne savunduğuna göre mamalısın herhalde.

Paralı asker olduğumu ispatlamayan da şerefsizdir misal. Zeka değil Türkçe sorununuzu çözün.

Falcao son durum nedir ? Uykudan uyanip bu soruyu soruyorum. Abv falcao kafayi yedirttin

Samatta için girişimler, Diagnenin ayrılığına karşı yapıldı bence. Çünkü bonservis ödeme imkanımız yok. Diagne satilamayinca da askıda kaldı.

nekadar degisti bilmiyorum ama georges ntep bu tinercilerdeki zenciyi top diye oynar 2sene önce bizde ilgilenmistik.

Bu hafta çıkacağız çatır çatır top oynayacağız. Bu konuda şüpheniz olmasın ama Falcao dışında yapılacak ve yapılması gereken transferleri de biraz önplana çıkartmalıyız. Nzonzi Seri alındı ama Falcao transferinden dolayı yönetimi beceriksiz ilan ettik hemen. Diğer bölgeleri de doldurmaları için baskı yapmamız gerek.

Ya transfermiş yok yönetim bırakın ya biz Galatasarayiz ikinci bir tuttuğumuz takım yok diğerleri gibi değiliz bu sene kardeşlerim tam destek hepimiz bir beraberlik içinde olmalıyız.Falcao için mi sevdik bu kulübü renklere aşığım ben.Samiyende geceleri yattım senelerce be.Ne mutluluk ki Galatasarayliyim be😛

Selçukun oynadığı hiçbir maçı kazanamayız. Adam bitik, hoca bunu ya bilerek oynatıyo yada ders almamış. Konya maçında olası puan kaybı ki yüksek ihtimal bence yönetim için sonun başlangıcı olur. Bu sene kaos senesi bu anlaşıldı, zaten bu sene geçen sene gibi olmaz puan baremi yükselir. Şampiyonluk daha zor bu sene.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen şeref ölçer misin ? Git ötede yalan.İçi boş biri için boş yere ceza yemicem.

Sen Ali kıran baş kesen misin? Bir tarafından uydurduklarınla önüne gelene rüşvetçi, rantçı, mamalı, paralı asker iftiraları atıyorsun? Ceza yiyeceksin. Ama buradan değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt