Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Ali kıran baş kesen misin? Bir tarafından uydurduklarınla önüne gelene rüşvetçi, rantçı, mamalı, paralı asker iftiraları atıyorsun? Ceza yiyeceksin. Ama buradan değil.
Hayal dünyasında mı yaşıyosun sen rüşvetçi rantçı diye bir şey demedim sana da soru sordum paralı asker misin diye kaşıntın kanıtı.Psikolojik sorunların olduğunu varsayıp üzerine gitmiyorum.

Serdar sarıdağın ağzından bal damladı resmen.herif galatasaray muhabirlerinden çok şeyler biliyor

Sevgili canlar;konuyla alakalı değil ama Istanbullu degilim,

Esenler otogardan Bakırköy meydana en ucuz ve hızlı nasıl gidebilirim?

Serdar Sarıdağ cidden çok iyi duyumcu daha kimse Falcao ismini bilmezken Temmuzda söylemişti anlaşıldı diye, Şuanda da olumsuz bişey yok fiyatlar aynı sadece Monaco forvet almaya çalışıyor Slimani 3. forvet diyor.

samattayı kaçırdık diyorsunuz şaka mısınız anlamadım.. 1 hafta kalmış hala cagneyi satamadık ffpden eksideyiz siz Samatta diyorsunuz.. Cagne gitmeden 1 milyonluk forvet bile almaz bizimkiler o riske nasıl gireceksin aklınız alıyor mu?

Serdar sarıdağın ağzından bal damladı resmen.herif galatasaray muhabirlerinden çok şeyler biliyor
aslında tinerci muhabiri kendisi biraz sallıyor bazende tutturuyor ama tinerci olmasına ragmen üslubu düzgün edepsiz bir tarafını görmedım simdiye kadar

bizim muhabir bozuntularının cogu süzme ezik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt