- 23 Temmuz 2011
- 75.723
- 51.210
- 4.843
Yalnız hocanın açık antrenmana kadar bir şey demeyip muhabirler antrenmana gelince yüzlerine sen sen sen demesi kral hareket.
bunun videosu falan yok mu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız hocanın açık antrenmana kadar bir şey demeyip muhabirler antrenmana gelince yüzlerine sen sen sen demesi kral hareket.

samattayı kaçırdık diyorsunuz şaka mısınız anlamadım.. 1 hafta kalmış hala cagneyi satamadık ffpden eksideyiz siz Samatta diyorsunuz.. Cagne gitmeden 1 milyonluk forvet bile almaz bizimkiler o riske nasıl gireceksin aklınız alıyor mu?
Dünkü yorumlarınla bambaşka bir profil çizerken bugün ikili tartışmalara giren itici bir hale bürünmüşsün.. Dostane yazıyorum girme herkesle ikili diyaloğa hiç gerek yok boşa birbirinizi geriyorsunuz.. Şu dönemlerde sağ duyulu konuşmalara ihtiyacımız var
Neden ?Hoş değil.
1 adet asetilen tupu alip vanasini aciyorsun. Sonra da cakmagi cakiyorsun... Hayirli gunlerSevgili canlar;konuyla alakalı değil ama Istanbullu degilim,
Esenler otogardan Bakırköy meydana en ucuz ve hızlı nasıl gidebilirim?

NTV Spor da seviye kesinlikle vardı A spordakileri orada çaycı bile yapmazlar ...Ntvspor'un yeri gerçekten çok belli oluyor yalnız..
Ilk seneleri zaten efsaneydi ama daha sonraki senelerinde bile bir standart vardı..
Şu a spor,trt spor gibi kanalların hali gerçekten içler acısı...
Onu aklım alıyor da Çakne'yi hangi kafayla aldılar, onu aklım almıyor. Çatne yerine neden bu adamı almadılar, aklım almıyor.
Ve daha niceleriAykut kocaman ismail kartal ersun yanal bu laf size
LG-H990 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmem. NKFVAS aksine forum içinde üstüne alınanlar olabilir gibi geliyor galiba.Neden ?
Ya kardeşim dövünmenin bize ne faydası var ki şu an yapmamız gerek minimum zararla bu cagne belasından kurtulmak.. Biz de memnun değiliz ama ah vah edilecek zaman değil
Boşver Terim topçudan anlamaz yakında patlar !Samattayı büyük kaçırdık
Sövmeyin lan şu analara artık değilse ben size sövücem adamı deli etmeyin. Güzel mesaj veriyor aklınca milletin anasına sövüyor. Rahmetli Emine Bulut’ten anne ölme diyen kızdan da mı insanlığınızı hatırlamadınız? Analar Galatasaray’dan dan hepinizde kutsal. Türk olarak yaşıyorsan kutsal analarımızın taşıdığı cephane toprağa verdiği evlatları sayesinde. Ayıp be harbiden ayıp. Seveceksen haysiyetsizlik kendisine söv annesini ne karıştırıyorsunuz? Bu mu küfrettiğiniz andavallardan farkınız?Burda birtakım renktaslarin bos mevzular uzerinde tartisip kalp kirdigini gormekteyim. Bu hiddetinizi ortak bir payda uzerinde yogunlastiralim. Hepimiz bir agizdan..
NKFVAS
Bunun dışında sevin birbirinizi.. Sevişin.. Koklaşın..
Hepimiz Galatasarayliyiz
Onu aklım alıyor da Çakne'yi hangi kafayla aldılar, onu aklım almıyor. Çatne yerine neden bu adamı almadılar, aklım almıyor.
Arkadaşlar bisi soracaktim digiturk play kıllanan var mı kullanan var ise internet hızı nasıl .
?Sövmeyin lan şu analara artık değilse ben size sövücem adamı deli etmeyin. Güzel mesaj veriyor aklınca milletin anasına sövüyor. Rahmetli Emine Bulut’ten anne ölme diyen kızdan da mı insanlığınızı hatırlamadınız? Analar Galatasaray’dan dan hepinizde kutsal. Türk olarak yaşıyorsan kutsal analarımızın taşıdığı cephane toprağa verdiği evlatları sayesinde. Ayıp be harbiden ayıp. Seveceksen haysiyetsizlik kendisine söv annesini ne karıştırıyorsunuz? Bu mu küfrettiğiniz andavallardan farkınız?