Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler iyi geceler.Yok mu Falcao denen vicdansızdan haber ? 1 aydır hanım dahil iş arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım vs herkese rezil oldum.Elimde telefon nöbetteyim.İşyerinde gizlice transfer takip ediyorum yeter artıkkkkkkk

Önüne gelene hakaret eden bir güruh mevcut. İftiradan da geri kalmıyorlar. Haklısınız ama bu kadar pervasızca da servetine servet katmak için elaleme Galatasaray'ın parasını peşkeş çekiyor diye yazmak, interneti bu kadar rahat, ülkeyi de bu kadar muz cumhuriyeti sanmak insanın canını sıkıyor. Kusura bakmasın arkadaşlar. Zor sinirlenirim de, bu ne konuştuğundan bi haber insanların iki Wi-fi bulunca her önüne gelene saldırabileceklerini sanmaları beni sinirlendiriyor.

Adam yanlış yönetici demek var, Galatasaray'ın parasını arkadaşına yedirdi demek var. Yuh artık yani. Bu kadar pervasızlık Antu'da yoktur.

Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.
Kusura bakmayın yazıp mazlum taklidi yapınca haklı olduğunu mu sanıyosun asıl iftira atan sensin benim yazdığım orada duruyor Fatih Terimin olduğu yerde öyle bir şey olmaz zaten.Orada benim diyip senin aklının yetmediği şey Abdürrahim Albayrak ın Alan transferini anlamsızca bitiremeyip kurtuluş yolu olarak arkadaşı Turgay Cinere gidip Diagne yi değeri maksimum 4-5 milyon euro iken(çünkü Türkiye dışında hiç bir yerde tutunamamış yaşı da genç olmayıp satışından kar garanti değil) 13 milyon euro vermesi bu peşkeş değil ancak büyük bir zarar.Bu açıklamayı senin için değil senin derdin belli onu çözücez merak etme sen buradaki aklı selim arkadaşlar için yaptım.

ligi bilen, kendini ispatlamış 1 adam alıp şampiyonluğu garantilemek istediler. devre arasıydı sürprizlere gerek yoktu diye düşünmüşlerdir.

başka bir açıklama bulamıyorum

Galatasaray'ı yöneten yöneticiler ve teknik ekibin böyle soyut, ne olduğu tam tanımlanamayan kriterlerle takımı yönetmesi bizi yanlışa götürüyor. Bütün hamleleri yanlış. Çok yanlış bir takım kurduk. Bana göre Falcao bile yetmeyebilir şampiyonluk için. Kurdukları sistem yanlış. Çok pahalı ama düşük verimli. Ts'ye falan imrenmeye başlıyoruz artık.

Eski bir üyesin ama uzun süredir denk gelmemiştim forumun son dönemlerini iyi bilenler artık bunları görmezden geliyor.. Fatih Terim gibi bir efsaneye tarator deniyor her birine cevap atsam akşama kadar kavga ederim galiba..

Vala ne diyeyim. Galatasaray forumu ile de alakası yok durumun. Kanunen suç olanla olmayan birbirine karışmış. Uğraşan olsa iyi tazminat çıkarır buralardan Akif bey. Eskiden böyle değildi ya. Garip geliyor bana. Dediğim gibi kusura bakmasın arkadaşlar.

Falcao'ya dönelim iyisi mi. Allah kahretsin böyle futbolu diye bir karikatür vardı ona döndük sinirden. :D

KARAMEL FALCAO diye diye lige odaklanamadık ya maçtan önce bitirin yada hiç ellemeyin

Rize maçı net Diagne'ye yazar yalnız.

O maçta ki galibiyet şampiyonlukl getirdi
Abi diagne düşmanı değiliz bizim oyuncumuz tonla para yatırmışız başarılı olsun istiyoruz ki 10 maç diagne diagne diye yırttık kendimizi. Ona pas atsınlar gol atsın özgüveni gelsin diye. Bırakın da bir maç getirsin 13 milyon euro. 2.5 da kendisine. Rize ye 2.5 milyon Euro versem hepsi isal olur sahaya çıkmazlardı. Diagneye en büyük kızgınlığım şampiyonluk kutlamasına gelmemesi değilse parayı veren biziz isteyen biziz zorla aldırmadı ya kendini

Basın toplantısında başkan akşama güzel haberler var vs. demesi lazım kimse bir şey sormasa bile. Yani olay bittiyse bu fırsatı kaçırmayacaktır başkan :D

Kusura bakmayın yazıp mazlum taklidi yapınca haklı olduğunu mu sanıyosun asıl iftira atan sensin benim yazdığım orada duruyor Fatih Terimin olduğu yerde öyle bir şey olmaz zaten.Orada benim diyip senin aklının yetmediği şey Abdürrahim Albayrak ın Alan transferini anlamsızca bitiremeyip kurtuluş yolu olarak arkadaşı Turgay Cinere gidip Diagne yi değeri maksimum 4-5 milyon euro iken(çünkü Türkiye dışında hiç bir yerde tutunamamış yaşı da genç olmayıp satışından kar garanti değil) 13 milyon euro vermesi bu peşkeş değil ancak büyük bir zarar.Bu açıklamayı senin için değil senin derdin belli onu çözücez merak etme sen buradaki aklı selim arkadaşlar için yaptım.

Dediklerinden sorumlusun, demek istediklerinden değil. Demek istediklerin güzelmiş. Takdir ederim. Uzatma fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt