Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü yorumlarınla bambaşka bir profil çizerken bugün ikili tartışmalara giren itici bir hale bürünmüşsün.. Dostane yazıyorum girme herkesle ikili diyaloğa hiç gerek yok boşa birbirinizi geriyorsunuz.. Şu dönemlerde sağ duyulu konuşmalara ihtiyacımız var

Önüne gelene hakaret eden bir güruh mevcut. İftiradan da geri kalmıyorlar. Haklısınız ama bu kadar pervasızca da servetine servet katmak için elaleme Galatasaray'ın parasını peşkeş çekiyor diye yazmak, interneti bu kadar rahat, ülkeyi de bu kadar muz cumhuriyeti sanmak insanın canını sıkıyor. Kusura bakmasın arkadaşlar. Zor sinirlenirim de, bu ne konuştuğundan bi haber insanların iki Wi-fi bulunca her önüne gelene saldırabileceklerini sanmaları beni sinirlendiriyor.

Adam yanlış yönetici demek var, Galatasaray'ın parasını arkadaşına yedirdi demek var. Yuh artık yani. Bu kadar pervasızlık Antu'da yoktur.

Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.

Bilmem. NKFVAS aksine forum içinde üstüne alınanlar olabilir gibi geliyor galiba.
Yok ya o kadar da değil hocaya düşman olmak başka eleştirmek başka yeri geliyor bende eleştiriyorum. Hocanın da çok hatası var. Ama bu adam bizim yaşayan Efsanemiz saygı duyulması lazım. Yeri geliyor adamı afedersiniz itin bi tarafına sokuyorlar. Fenerlilere bakın 1şampiyonluktan dolayı ersuna nasıl saygı duyuyorlar. Ersun hoca şöyle böyle diyorlar. Halbuki bi bok yapmadı. Fatih hoca Fenerbahçe'de aynı başarıları yakalasa yemin ederim adamı peygamber ilan ederlerdi.

ulan Cem Aydan gibi sakin 1 adamı bile çileden çıkarttınız.

helal olsun :asd:

Önüne gelene hakaret eden bir güruh mevcut. İftiradan da geri kalmıyorlar. Haklısınız ama bu kadar pervasızca da servetine servet katmak için elaleme Galatasaray'ın parasını peşkeş çekiyor diye yazmak, interneti bu kadar rahat, ülkeyi de bu kadar muz cumhuriyeti sanmak insanın canını sıkıyor. Kusura bakmasın arkadaşlar. Zor sinirlenirim de, bu ne konuştuğundan bi haber insanların iki Wi-fi bulunca her önüne gelene saldırabileceklerini sanmaları beni sinirlendiriyor.

Adam yanlış yönetici demek var, Galatasaray'ın parasını arkadaşına yedirdi demek var. Yuh artık yani. Bu kadar pervasızlık Antu'da yoktur.

Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.

Eski bir üyesin ama uzun süredir denk gelmemiştim forumun son dönemlerini iyi bilenler artık bunları görmezden geliyor.. Fatih Terim gibi bir efsaneye tarator deniyor her birine cevap atsam akşama kadar kavga ederim galiba..

Zor sinirlenirim de, bu ne konuştuğundan bi haber insanların iki Wi-fi bulunca her önüne gelene saldırabileceklerini sanmaları beni sinirlendiriyor.

Yalnız wi-fi bulunca hatta çevirmeli ağ bulsa farketmez istediğine saldırabilir. Bunun karar mercii siz değilsiniz. Forum kuralları var, ötesinde yasalar var.

Onu aklım alıyor da Çakne'yi hangi kafayla aldılar, onu aklım almıyor. Çatne yerine neden bu adamı almadılar, aklım almıyor.
Bakkaldan domates almıyorsun ki yalnız..

O dönem Samatayı Alman mümkün değildi. 25-30 milyona belki çünkü genk onu satığı vakit şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirini tehlikeye atmış olurdu net şekilde.

Adamlar ağır geri zekalı olması gerekirdi vsamata gibi sampionkukta en önemli ismini 10-15 milyona satsaydı.

Alan ve pato için son dakikaya kaşar uğraştılar ve başaramadılar almayı işte. 3-4 isim olmaması bence eleştiri konusu olabilir. Gittiler skorer yönüne kanarak gorrile gömdüler parayı işte ki bu adam katkısı ile şampiyon olduk bir şekilde yinede

Ntvspor'un yeri gerçekten çok belli oluyor yalnız..
Ilk seneleri zaten efsaneydi ama daha sonraki senelerinde bile bir standart vardı..
Şu a spor,trt spor gibi kanalların hali gerçekten içler acısı...
Fener'in medya organıydı, ikiyüzlü bir kanaldı.. Alternatifsiz olması sebebiyle yükseldi sonra alternatiflerinin gelmesiyle dibe vurup battı..

Birileri sıçmazsa şampiyon olan o oluyor genelde. Diagne seni şampiyon yaptı evet. Yönetim forvet konusunda başarısız katılıyorum zaten. Bütün taraftarlar Diagne alınsın diyordu, alınmayabilirdi ama yılana da sarılmadık 20 gollü oyuncuyu aldık ve algı Alan olmadı ama Diagne de yeter şeklinde idi.

9 doğurduk doğru. Baya büyük bir güruhla mücadele etmek zorunda kaldık. Yönetim satışlarda başarısızdır. Ben bu şekilde bakıyorum ki ortak noktalarımız da var. Ama Diagne alınmasa ve forvetsiz bırakılsaydık şampiyon falan olamazdık burası kesin.
Kardeşim senle zıt düşüncelere sahip değilim. Diagne olmasaydı şampiyon olamazdık diyosun ama aklımda kalan bir tane güzel golü yada bir maçı yok. 13 milyon Euro verdik bu adama bedava gelmedi ki... Yazı forvetsiz kapatmanın üstüne devre arası da alan patoya takıldık değilse o paraya neler yapabilirlerdi. Çok konuda başarılar ama forvet konusunda savunulacak karınca kadar değerleri yok

daha mitroğlu işi netlik kazanmadı mı

psvnin vereceği para ffpye yansıyor mu yansımıyor mu

Kardeşim senle zıt düşüncelere sahip değilim. Diagne olmasaydı şampiyon olamazdık diyosun ama aklımda kalan bir tane güzel golü yada bir maçı yok. 13 milyon Euro verdik bu adama bedava gelmedi ki... Yazı forvetsiz kapatmanın üstüne devre arası da alan patoya takıldık değilse o paraya neler yapabilirlerdi. Çok konuda başarılar ama forvet konusunda savunulacak karınca kadar değerleri yok
Rize maçı net Diagne'ye yazar yalnız.

O maçta ki galibiyet şampiyonlukl getirdi

Yok ya o kadar da değil hocaya düşman olmak başka eleştirmek başka yeri geliyor bende eleştiriyorum. Hocanın da çok hatası var. Ama bu adam bizim yaşayan Efsanemiz saygı duyulması lazım. Yeri geliyor adamı afedersiniz itin bi tarafına sokuyorlar. Fenerlilere bakın 1şampiyonluktan dolayı ersuna nasıl saygı duyuyorlar. Ersun hoca şöyle böyle diyorlar. Halbuki bi bok yapmadı. Fatih hoca Fenerbahçe'de aynı başarıları yakalasa yemin ederim adamı peygamber ilan ederlerdi.
Yok haklısın, benlik bir şey yok zaten de olur mu olur diye dedim. :)

Sevgili Galatasaraylılar çok kısa bir şey yazacağım. “ rahat olun”.. Not: soru sormamanızı rica ediyorum..İnşallah yarın çok daha güzel olacak..
-Süleyman rodop

Yalan mı birader? Hangi cümlesi yalan katmayın anaları artık saçma rekabete. Ha küfredilecek adam yok mu Türkiye de tonla var ama anne nedir? Hayır o anneler önümüze soyunup yatsa yap çoçuğum dese sanki yapacağız. Galatasaray’la gurur duyduğum kadar taraftarımızla da gurur duyuyorum gerçekten bir kültür klasmanı farkı var ama şu ana bacı muhabbetini geçelim artık. Sert oldu belki niyetin de kötü değil ama yazdıklarınızı bilinçli yazın. ANNELER KUTSALDIR OLSA OLSA ELLERİ ÖPÜLÜR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt