- 31 Aralık 2015
- 14.806
- 9.678
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha dogru yarin pizza seyi var. Bakalim yarin kimin aklina gelecek bunu sormayaBasın toplantısından bahsediyordur.
Kusura bakmayın yazıp mazlum taklidi yapınca haklı olduğunu mu sanıyosun asıl iftira atan sensin benim yazdığım orada duruyor Fatih Terimin olduğu yerde öyle bir şey olmaz zaten.Orada benim diyip senin aklının yetmediği şey Abdürrahim Albayrak ın Alan transferini anlamsızca bitiremeyip kurtuluş yolu olarak arkadaşı Turgay Cinere gidip Diagne yi değeri maksimum 4-5 milyon euro iken(çünkü Türkiye dışında hiç bir yerde tutunamamış yaşı da genç olmayıp satışından kar garanti değil) 13 milyon euro vermesi bu peşkeş değil ancak büyük bir zarar.Bu açıklamayı senin için değil senin derdin belli onu çözücez merak etme sen buradaki aklı selim arkadaşlar için yaptım.Önüne gelene hakaret eden bir güruh mevcut. İftiradan da geri kalmıyorlar. Haklısınız ama bu kadar pervasızca da servetine servet katmak için elaleme Galatasaray'ın parasını peşkeş çekiyor diye yazmak, interneti bu kadar rahat, ülkeyi de bu kadar muz cumhuriyeti sanmak insanın canını sıkıyor. Kusura bakmasın arkadaşlar. Zor sinirlenirim de, bu ne konuştuğundan bi haber insanların iki Wi-fi bulunca her önüne gelene saldırabileceklerini sanmaları beni sinirlendiriyor.
Adam yanlış yönetici demek var, Galatasaray'ın parasını arkadaşına yedirdi demek var. Yuh artık yani. Bu kadar pervasızlık Antu'da yoktur.
Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.
ligi bilen, kendini ispatlamış 1 adam alıp şampiyonluğu garantilemek istediler. devre arasıydı sürprizlere gerek yoktu diye düşünmüşlerdir.
başka bir açıklama bulamıyorum
Öyle konuşuyorum işte boş ver..Canım ne diyorsun sen.![]()
Yarının çok daha güzel olması için bugünün güzel olması gerekmez miydi?
yarin ne cmtesi mi pazar mi
cmtesi
1.25milyon olarak arti yazilliyor mitiroglundan dolayidaha mitroğlu işi netlik kazanmadı mı
psvnin vereceği para ffpye yansıyor mu yansımıyor mu
Eski bir üyesin ama uzun süredir denk gelmemiştim forumun son dönemlerini iyi bilenler artık bunları görmezden geliyor.. Fatih Terim gibi bir efsaneye tarator deniyor her birine cevap atsam akşama kadar kavga ederim galiba..
Serdar sarıdağın ağzından bal damladı resmen.herif galatasaray muhabirlerinden çok şeyler biliyor
yarin ne cmtesi mi pazar mi
cmtesi
Abi diagne düşmanı değiliz bizim oyuncumuz tonla para yatırmışız başarılı olsun istiyoruz ki 10 maç diagne diagne diye yırttık kendimizi. Ona pas atsınlar gol atsın özgüveni gelsin diye. Bırakın da bir maç getirsin 13 milyon euro. 2.5 da kendisine. Rize ye 2.5 milyon Euro versem hepsi isal olur sahaya çıkmazlardı. Diagneye en büyük kızgınlığım şampiyonluk kutlamasına gelmemesi değilse parayı veren biziz isteyen biziz zorla aldırmadı ya kendiniRize maçı net Diagne'ye yazar yalnız.
O maçta ki galibiyet şampiyonlukl getirdi
Kusura bakmayın yazıp mazlum taklidi yapınca haklı olduğunu mu sanıyosun asıl iftira atan sensin benim yazdığım orada duruyor Fatih Terimin olduğu yerde öyle bir şey olmaz zaten.Orada benim diyip senin aklının yetmediği şey Abdürrahim Albayrak ın Alan transferini anlamsızca bitiremeyip kurtuluş yolu olarak arkadaşı Turgay Cinere gidip Diagne yi değeri maksimum 4-5 milyon euro iken(çünkü Türkiye dışında hiç bir yerde tutunamamış yaşı da genç olmayıp satışından kar garanti değil) 13 milyon euro vermesi bu peşkeş değil ancak büyük bir zarar.Bu açıklamayı senin için değil senin derdin belli onu çözücez merak etme sen buradaki aklı selim arkadaşlar için yaptım.
falcao konusunda en iyi kaynaklar su an ank + buRodop uza.