Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samattayı kaçırdık diyorsunuz şaka mısınız anlamadım.. 1 hafta kalmış hala cagneyi satamadık ffpden eksideyiz siz Samatta diyorsunuz.. Cagne gitmeden 1 milyonluk forvet bile almaz bizimkiler o riske nasıl gireceksin aklınız alıyor mu?

Onu aklım alıyor da Çakne'yi hangi kafayla aldılar, onu aklım almıyor. Çatne yerine neden bu adamı almadılar, aklım almıyor.

Dünkü yorumlarınla bambaşka bir profil çizerken bugün ikili tartışmalara giren itici bir hale bürünmüşsün.. Dostane yazıyorum girme herkesle ikili diyaloğa hiç gerek yok boşa birbirinizi geriyorsunuz.. Şu dönemlerde sağ duyulu konuşmalara ihtiyacımız var

#forpresident

Ntvspor'un yeri gerçekten çok belli oluyor yalnız..
Ilk seneleri zaten efsaneydi ama daha sonraki senelerinde bile bir standart vardı..
Şu a spor,trt spor gibi kanalların hali gerçekten içler acısı...
NTV Spor da seviye kesinlikle vardı A spordakileri orada çaycı bile yapmazlar ...

Onu aklım alıyor da Çakne'yi hangi kafayla aldılar, onu aklım almıyor. Çatne yerine neden bu adamı almadılar, aklım almıyor.

Ya kardeşim dövünmenin bize ne faydası var ki şu an yapmamız gerek minimum zararla bu cagne belasından kurtulmak.. Biz de memnun değiliz ama ah vah edilecek zaman değil

Ali koçun geçen yıl Fenerlilerin yalvarmasına rağmen uygulamadığı ambargoyu Fatih Terim pat diye koydu boşuna imparator demiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Afrikadan neden ucuza oyuncu getirmiyoruz diye hoca'yi ve scout ekibini zamaninda elestirmistim, Ozornwafor ile ilk kez dogru bir adim attik diye dusunmustum ama adami daha dogru durust izleyemeden kiralik yolladik.

Burda birtakım renktaslarin bos mevzular uzerinde tartisip kalp kirdigini gormekteyim. Bu hiddetinizi ortak bir payda uzerinde yogunlastiralim. Hepimiz bir agizdan..

NKFVAS

Bunun dışında sevin birbirinizi.. Sevişin.. Koklaşın..

Hepimiz Galatasarayliyiz
Sövmeyin lan şu analara artık değilse ben size sövücem adamı deli etmeyin. Güzel mesaj veriyor aklınca milletin anasına sövüyor. Rahmetli Emine Bulut’ten anne ölme diyen kızdan da mı insanlığınızı hatırlamadınız? Analar Galatasaray’dan dan hepinizde kutsal. Türk olarak yaşıyorsan kutsal analarımızın taşıdığı cephane toprağa verdiği evlatları sayesinde. Ayıp be harbiden ayıp. Seveceksen haysiyetsizlik kendisine söv annesini ne karıştırıyorsunuz? Bu mu küfrettiğiniz andavallardan farkınız?

ligi bilen, kendini ispatlamış 1 adam alıp şampiyonluğu garantilemek istediler. devre arasıydı sürprizlere gerek yoktu diye düşünmüşlerdir.

başka bir açıklama bulamıyorum

Konyadan alınacak 2-0 gibi rahat bir galibiyet ve iyi futbol tüm havayı değiştirir buraya yazıyorum.. Nzonzi ve seri form tutarsa cidden muazzam bir orta sahamız olacak.. Zaten takımın can damarı bu bölge orta sağlam olunca herkesin formu artacak.. Daha geçen yılın starı feghouli girecek bu takıma emre mor biraz daha form tutacak

Sövmeyin lan şu analara artık değilse ben size sövücem adamı deli etmeyin. Güzel mesaj veriyor aklınca milletin anasına sövüyor. Rahmetli Emine Bulut’ten anne ölme diyen kızdan da mı insanlığınızı hatırlamadınız? Analar Galatasaray’dan dan hepinizde kutsal. Türk olarak yaşıyorsan kutsal analarımızın taşıdığı cephane toprağa verdiği evlatları sayesinde. Ayıp be harbiden ayıp. Seveceksen haysiyetsizlik kendisine söv annesini ne karıştırıyorsunuz? Bu mu küfrettiğiniz andavallardan farkınız?
?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt