İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao konusu tamam da yedek defans yedek orta saha konuları ne olacak ?
bence çok hareketli süprizli bi haftaya giriyoruz
Kimi alırsan al o takımlardan yine de fark yersin yapacak bir şey yok.Farkında değiller ama Liverpool, City vb gibi takımların karşısında alınacak tarihi hezimetten sonra bir gün dahi o koltukta oturacaklarını mı sanıyorlar ? Hocanında başını yiyecek o tarz bi maç. Herkese zarar ama nasıl bu kadar rahatlar anlamak mümkün değil.
Hikaye,seçilme şansı yok AponunSerdar Ali Çelikler: “Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette.” (Habertürk)
şaka mı buyok artık ya
kolombiya basının söyledigine göre olay şöyle biz falcao ile önprotokol yapmışız monaconun da bundan haberi var monaco falcaoya sen anlaş seni de bırakıcaz diye söz vermişler ve falcaonun elinde de belge var falcao bunu kullanmak istemiyor iş güzellikle çözülsün istiyor tahmin ettigim ama iş iyice çıkmaza girerse bu belgeyi kullanıcak büyük ihtimalleYahu herkes ön protokol yazmaya başladı. Aslında dogruluk payı da var gibi,aksi takdirde Monaco kendi oyuncusuna kal diye baski yapmaz,bizi de oyuncuyu sozlesmesi bitmeden ayartmaktan ötürrürdü. Bunlarin dengesizliği,var birsey ama anlamadi kimse
Anlamadım, City, Liverpool gibi takımlar bizim kalibremizin zaten çok üstünde. Sadece bize değil her takıma 7-8 atabilecek bir takıma sahipler. Bize atınca neden fatih terim neden yönetim istifa etsin?ft etmez taraftar o koltukta baskani yönetimi otutturmaz, ft ayri yönetim ayri herbirimizin gözünde bu hicbirzaman degismeyecek!
Zeki ve esprituel renktaslarima bayılıyorum yawBizimkini izlememişsin belli ki
Kaynak?Antalyaspor Doukara'yı 2.2 m dolara satmış

isin ucunda rezil olma var 7-8i tanimaz, kadro yapilanman dogruysa okadar yemezsin.Anlamadım, City, Liverpool gibi takımlar bizim kalibremizin zaten çok üstünde. Sadece bize değil her takıma 7-8 atabilecek bir takıma sahipler. Bize atınca neden fatih terim neden yönetim istifa etsin?
Ne bekliyordunuz aynı tas aynı hamam her sene aynı yazıklar olsun gerçekten herşey iyi giderken mutlaka bir sorun çıkacak mutlaka.Mevlüt mü? yazıklar olsun...