- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Mevlüt’le şampiyonlar ligini düşünemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O büyük lig oyuncusu bizim boyunuz yetmez ona.Üç kağıt konusunda Mino Raiola'yı tek geçerim üstad...
Çalışma kültürüne uymuyordu ft’ninŞu anda mevlüt'ü başakşehir bile istemiyor. Eren'i neden yolladık o zaman
Anlamadım, City, Liverpool gibi takımlar bizim kalibremizin zaten çok üstünde. Sadece bize değil her takıma 7-8 atabilecek bir takıma sahipler. Bize atınca neden fatih terim neden yönetim istifa etsin?
Farklı hesaplar var, ödeme planlarına göre yıllık gelir gider dengelerini manipüle ediyorlar.Onlarda mı FFP kapsamında + bakiyede olmak zorunda ?
Bu Sedar tinerci degilmi?
görevliydim ben o günlerde staddaYa gerçekten hala falcao bekleyen varmı ? bir anket açalım bakalım sonuç ne olacak yıllardır aynı ya en çok keyif aldığım nöbet stat yapılırken tutulan nöbetti gerisi fasa fiso
Ali Şafak Öztürk instagramda soru-cevap yapmış oraya yazmışKaynak?
Şu adamları paylaşmayın.Serdar Ali Çelikler: “Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette.” (Habertürk)
şaka mı buyok artık ya
Her gün bakardım ya her allahın günü çok güzel günlerdi hatta fotoğraf paylaşan bir arkadaş vardı hep onu beklerdik foto atsın da son durum ne bakalım diye.görevliydim ben o günlerde staddagüzel günlerdi heyecanlardı daha fazla detaya gerek yok ama muhteşem günlerdi hele o kamera ile canlı yayınlanan an çatı kirişlerinin yerleşmesi büyük heyecandı