gururluyuz güçlüyüzbu sene hangi takımlıyız
ankaragüçlüyüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gururluyuz güçlüyüzbu sene hangi takımlıyız
sarı lacivert renklere mi gönül verdikgururluyuz güçlüyüz
ankaragüçlüyüz
futbol 5 takip ediyor dün hatta canlı yayın yaptılar gece twitterda transferin yüzde yüz bittigini söylediler görücez olmadı spamlarızkim bu site. ilk defa duydum
16 yasindaki bebe'ye bak PSG'e karsi devamli dikine oynamayi dusunuyor. Bizim alt yapidaki gencler sure aldiginda Selcuk'un genc versiyonu gibiler, yana ve geriye pas, 0 risk bir oyun, kreatiflik de yok. Futbolu alt yapidakilere yanlis ogretiyorlar. Ulkemizde fizigi ve kondisyonu iyi olsun yeter bakis acisi var.
gençlik parkı olsun sarı lacivertsarı lacivert renklere mi gönül verdik
biz gassaraya aşığız kupalara değilRomantik mod.
onlari bende dinledim. 10 dk sonrar rodop da yazdi aynisini. ama ank felan ses yok. gurrpegi de birsey demedifutbol 5 takip ediyor dün hatta canlı yayın yaptılar gece twitterda transferin yüzde yüz bittigini söylediler görücez olmadı spamlarız
Sözleri değiştirme farklıydı sankigururluyuz güçlüyüz
ankaragüçlüyüz
bakalım başkan ne yumurtlayacakonlari bende dinledim. 10 dk sonrar rodop da yazdi aynisini. ama ank felan ses yok. gurrpegi de birsey demedi
???Sözleri değiştirme farklıydı sanki
ali koç'un talimatıyla comolli jardim'e zorluk çıkar demiştirComolli Monaco özellikle Jardim birbirlerini çok iyi taniyor
Sasirdikmi?
he hü he hübiz gassaraya aşığız kupalara değil
.Sponsorluk anlaşması imzalandıktan sonra başkanın telefon çalar. Görüntülü arayan kişi Falcao'dur ve pizzasını afiyetle yemektedir. Başkan ''Ne zaman geliyorsun'' diye sorar. Falcao'da ''Pizza bitince'' diye yanıt verir.
Ulan Falcao bu kadar tatavadan sonra gelipte g.tünü başını sallayıp 20-25 gol atmassan çok küfür yersin.