Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pizzaci rahatsiz etmiyor 3 defa pizza nedir tekrar soruyorum
canım kardeşim saçma sapan sorular soruyorsun pizza pizzanın adı değişti terra pizza oldu görenler ne lan bu terra pizza demesin diye ikisini de yazmışlar işte değişim sürecinde buna mı takıldın

Uefa kupasına boyacıyla çıktık , pizzacı mı rahatsız ediyor
0175a36c304a39f290452d549572dcfc.jpeg

Bu güzeldi be ama.

ben bile 2 aydır aradığım temiz FR ' ı buldum dün aldım geldim bizim çapsızlar bi falcaoyu getiremedi

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta istenmediği konusunda başkan Fikret Orman tarafından bilgilendirildiğini açıkladı. (De Marke Sports)

Ricardo Quaresma: "İlerleyen günlerde bir basın toplantısıyla geleceğim hakkında bilgilendirme yapacağım."

Aponun yüzü bes karis yine. Bi bokluklar oldu kesin yakinda kokusu da çikar

Bunlarin Dursun özbek yönetiminden farki ne?
Yaptiklarini Özbek de yapardi çünkü bütün basarilar Fatih Hocaya ait
Dursun özbek rivayi satti borc bitmedigini gectim azalmadi maddi anlamda gsyi rahatlatmadi bile riva satisindan, klübe para soktu cebinden kendi cikarina, bana göre en basarizsiz baskan adayi ollabillir. Cok para harcayip yasli takim kurdu

Toplantıda dikkat çeken kısım şu ;

Falcao sorusunda Terra Pizza yöneticisi bir şeyler söyleyecekken isim vermeyin lütfen dedi başkan.

1- Ya Falcao ismini dillendirerek karşı tarafa koz vermek istemiyorlar ki bunu düşünmek komik olur artık.

2- Alternatif birisi var forvet transferi için ve Terra pizza destek olacak.

canım kardeşim saçma sapan sorular soruyorsun pizza pizzanın adı değişti terra pizza oldu görenler ne lan bu terra pizza demesin diye ikisini de yazmışlar işte değişim sürecinde buna mı takıldın
banane yav kim ne demis biz bu sacmaliga alet olacak takimmiyiz allah askina? pizza pizza kim biliyomus belki ben yurt dışında yaşıyorum ondan bilmiyorum.ama yeni bir marka yaratacaksan eskini neden dile getirme geregi duyarsin nasil bir mantik bu?

Terra pizza diye kalsa bence arama motorlarında daha çok öne çıkarlardı. Google Ad üzerinden döngü vs. artardı. Çünkü insanlar merak edip aratıyor. Tabii bu yapılan da bi' yöntem, tercih meselesi.

52281.jpg

Neyse bari Linnes-Yunus'u filan satıp artıya geçelim devre arasında da bekleri değiştirmeye çalışırız ... 😔

Toplantıda dikkat çeken kısım şu ;

Falcao sorusunda Terra Pizza yöneticisi bir şeyler söyleyecekken isim vermeyin lütfen dedi başkan.

1- Ya Falcao ismini dillendirerek karşı tarafa koz vermek istemiyorlar ki bunu düşünmek komik olur artık.

2- Alternatif birisi var forvet transferi için ve Terra pizza destek olacak.

3

D_wmSXOXsAAD0-W.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt