Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao için Jorge Mendes, Ahmet Bulut gibi menajerlerin kucağına oturacaksak hiç gerek yok gelmesin zaten.

Bende nefret etmeme rağmen Diagne ile devam ederiz ha satabilirsek kalan 10 günde yerine transferde yaparız.

Burada Hocaya üzülürüm istediği çoğu oyuncuyu alamıyoruz ama gerek ffp gerek ekonomik koşullar ortada.

3

D_wmSXOXsAAD0-W.jpg
Yeni 9 numaramız

yarın önce taraftar sonrada hoca gerekli ayarı verecektir yönetime 2 yıldır aynı senaryo ve utanmadan tek kelime acıklamada yok.

Ana avrat giresim var ama giremiyorum. Allah belanızı versin başka ne diyeyim. Cagne kalır falcao gelmez mevlüt gelir başka da hiçbir şey olmaz allah belanızı versin hepinizin. İdari ibra etmeyenleri kutluyorum

Dursun özbek rivayi satti borc bitmedigini gectim azalmadi maddi anlamda gsyi rahatlatmadi bile riva satisindan, klübe para soktu cebinden kendi cikarina, bana göre en basarizsiz baskan adayi ollabillir. Cok para harcayip yasli takim kurdu

Maddi konuda pek fark göremiyor birak bunlar Oyuncu bile satamiyor. Dursun özbekin kurdugu takim sampiyon oldu zaten ilk Cengizin ilk senesinde :asd:

Gerçi özbek de facia ama bunlar da öyle

Monaco bırakmayacağını açıkladı işte arkadaşlar falcao’yu. Kapatalım muhabbeti. Yönetimin konuşmaması normal, 2. sene üst üste büyük skandallara imza attılar

banane yav kim ne demis biz bu sacmaliga alet olacak takimmiyiz allah askina? pizza pizza kim biliyomus belki ben yurt dışında yaşıyorum ondan bilmiyorum.ama yeni bir marka yaratacaksan eskini neden dile getirme geregi duyarsin nasil bir mantik bu?
sen gidip türkiyede 50 tane şubesi olan cankardeşler kuruyemişi satın alıp adını aynı gün oğuz alp akcay yaparsan reklam verirken falan sıkıntı çekersin insanlar der kim lan bu oğuz akcay diye
ama gidip oğuz alp akcay cankardeşler kuruyrmiş diye reklam verirsen ilk 1 sene, insanlar der haa bu bizim çerezci diye
bu sebebi

1.5 senedir adamlar forvet alamadı takıma.Bu kadar beceriksiz insanlar topluluğu dünya üzerinde yoktur.3 aydır falcao ile uğraşıp tüm transfer sezonunu bitirdiler.B planı filan hak getire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt