Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakalım belli ki kimse gelmeyecek takımda yarın kim oynayacak bizi hangi 11 mutlu edecek onu düşünelim haftada bir gün maç var onu bekliyoruz zaten deplasnmanda maç alamıyoruz 15 günde bir rahat maç izliyoruz bizim için savaşan zevk verecek 11 de kimler olmalı ? Ben belhanda Selçuk ve diagne istemiyorum diagne gene idare eder ama Selçuk ve belhanda görünce 11 de çıldırıyorum

öyle bir hale getirdiki rizeli bu olayı,falcao gelse sevinecek veya yerine mevlüt gelse kızacak hal bıraktırmadı insanda.

Allah’ın belası transfer sezonu 9 gün sonra kapanıyor çok şükür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Q7 dönemi bitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao konusunda B planlarının olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

M.Topal, Josef falan konuşulurken tak diye Nzonzi gibi bir kaliteyi gayet makul maliyetlere bitirdik.

Hemen olmadı diye yangına gerek yok zaten 10 gün kaldı ak g.t kara g.t yakında ortaya çıkacak.

hee konya maci ve parcali oyle mi bsg lan naci küçük musun nesin
not: tweet eskiymis ama yinede bsg diyorum

2 aydır yapmadıkları şebeklik kalmadı. Sosyal medyadan takip etmeler, Falcao'lu kadroları beğenmeler, gidip oyuncuyla fotoğraf çektirmeler, %99 rahat olun demeler, taraftarın geliyor mu sorusuna ''sence'' diyerek şakalar komiklikler yapmalar.

Şimdi mi kulübün başkanı oldukları akıllarına geldi? Şimdi mi profesyonel davranmaları gerektiğini anladılar? Geçin bu işleri. Eline yüzüne bulaştırdılar işte.

Bu turkcellin servisleri hakikaten bi halta yariyormu bi ton servis baslatiyolar her ay hiçbirinden hicbisey anlamiyorum tv plas bilmam kac gb depolama alani vsvs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt