Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengiz-3561_7996886_16_9_1554911083-880x495.jpg

Bekliyoruz

Ya var ya 3 transfer dönemi aynı hikaye.İlk hataları olsa neyse diyeceğim.Gomisi gönder kesin 2 forvet alcaz açıklaması yap sonra ömer bayram ile transferi kapattık açıklaması yap.Alan ve Pato ile görüş dönüşte herkese teşekkür et son son gün git kasımpaşaya 13 milyon ödeyip forvet almak zorunda kal.Son gün 6 aydır forvet diye ölen takımın yine transfer dönemininn son gününe kadar bekle.Bu yılda falcao fotoğraf çek adam ile yüzde 99 bitti de sonra alamadık açıklaması yapacaksan bu galatasaray taraftarı seni yer.Yeter artık.Fatih terim olmasa bunları sportif açıdan 1 gr başarılı olma şansı yok.Hepsi gider inşallah en sonda.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Falcao şimdi gelmezse,seneye sözleşmesi bitiyor..
Allah korusun kazayla bu sene fener şampiyon olursa,1 sene daha yaşlanmış olmasına falan bakmadan sırf bize nispet olsun diye getirirler..Bonservis de yok..

Bu sene falcao için yapılan onca tantana da geyik malzemesi olarak kullanılır..

Her haliyle o kadar rezil yönetildi ki şu falcao işi olacak iş değil...

Monaco buraya kadar iyi oyaladı son 1 hafta direnmek onlar için zor değil artık

Yav burda savunmak için yazmıyorum da arkadaş millet kör mü sağır mı anlamıyorum. Adamın ağzından TRANSFER DÖNEMİ bitsin sözü çıkmış mı ? Adam sadece bitsin o zaman açıklık getiricem diyor. Yani olumlu ya da olumsuz bitmesinden bahsediyor transfer sözünü duyan gerizekalı bir kbbye görünsün bilerek yaptıysa da gün yüzü görmesin. Twitterda millet dinlemeden anlamadan asıp kesmeye başlamış bile.

Apo’yu al futbolculara abilik yapsın Allahaşkına transfere karışmasın.Para da vermesin onu da istemiyorum.

Mustafa Cengiz şunu belirtmişte olabilir; Monaco bu işi çok yokuşa sürdü transfer sezonunun belki de son gününe kadar bu iş uzayacak bitsin tüm olayları neden uzadığını anlatacağız. Ama son güne kadar bekleyipte Falcao'yu da alamazsanız işte o zaman istifa ederken bu açıklamaları yaparsınız başkanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt