Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden bir garipsiniz.

Eğer olumsuz olsa Falcao transferi neden transfer dönemi bitsin her şeyi açıklayacağım desin ki şimdi söyler ne söyleyecekse.

Ben tüm haberleri alt alta koyup okuma yaptığımda Falcaoyla anlaştığımızı ama Monaco'nun kötü gidişi sebebiyle bizi yıldırma politikası izlediğini düşünüyorum. Yani bizi Falcao'dan vazgeçmemiz için zorluyorlar ama ben de bu kadar yönetime yakın kaynağın verdiği bilgilerin doğru olduğunu ve son gün olan 31 ağustosta da olsa Falcao'nun açıklanacağını düşünüyorum.

Yönetimin bu transfer dönemindeki en büyük hatası Diagne konusundaki aşırı dışlayıcı tarzı ki gitmemesinin temelinde bu yatıyor gibi. İşin ilginci son hafta sadece Falcao değil gelen giden en az 4 Kap bekliyorum. Yine uykusuz bir hafta bizi bekliyor.

vala hayret birşey şampiyon olup CL ye gidecek takıma forvet alınamadı aylardır.Gol kralı olan adam bir yere satılamadı.CL'ye katılacak takımların hangisinde böyle bir yönetim var acaba neden bize denk geliyor böyle herifler anlamıyorum valla.

hayret ben geçme namert köprüsünden ürkütürsün vakvakları tarzı bilge bir açıklama bekliyordum ama yapmamış. Daha 1-2 ay önce adamların gitmesine karşı çıkıyorduk seçim istemiyoruz diyorduk şimdi tam tersine döndü olay sadece falcao ile ilgili değil bu yönetim boyunca her transfer sezonu mutlaka bir skandala imza atıyoruz. Çapları yetmiyor maalesef Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışmayan küçük bir yönetim var.

Monaco yarın 5-0 falan kazansın forvetleri hattrick yapsın da salsınlar şu falcaoyu artık Allahın belası kulüp

Albayrak bi gitsin artik.
En azindan gelecek transfer doneminde ayni seyi yasamayiz. 2 ay modeste ile ugrasti, yetmedi 1 ay Alan carvalho sonra 2 ay Vedat muriq ile ugrasti ve simdide 2 aydir falcao ile ugrasiyor. Suana kadar basari orani 0.

O suratiyla futbolcu almayi birak bakkaldan sut bile alamaz bu dangalak. Bu albayrak ve hasan sas gibi tipler ne isi var Galatasarayda kardesim. Bi mok bildikeri yok, bugune kadar ne katki verdiler ki.

Neymis futbolcular albayraki seviyormus, pssss tabiki severler. Birde para vermesin ozsman gorelim. Birde hasan sas ne taktikten anlar, ne yabanci dil bilir nede futbol bilgisi. Yardimci hoca dedigin adam teknik direktorun eksik oldugu yerleri tamamlayacak kisidir.

Amoter fiskiriyor klup lan, say say bitmez. Korkularinda stopere Semih kayayi getirmek istiyorlar ama aciklayamiyorlar...

Okadar amoterlerki, fotograf cek sonra 99% bitti gibi sacma sapan garantiler vermeleridir.

Takim okadar basi bos ki, ilk hafta denizli karsisinda son 3 yilin en etkisiz en kotu futbolunu oynadi.

Yeni aldiklari adami garanti 10m euroya satariz dediler, simdi 3,5 kurusa satacak durumdular.

Galatasaray taraftarının desteği bitmiştir. Bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmaz. Bu başkan ve albayrak o koltukta durduğu her an 1 mağlubiyete bakar. Türk Telekom da rahat maç izleyemezler artık.

Bitmeli de zaten. Sorun falcaonun alınıp alınmaması değil. Bizler zaten bu haberler çıktığında falcao falan gelmez diagneyi satıp genç potansiyelli bir scout transferi alınmasını bekliyorduk.

Ama kendileri yaptı bizleri beklentiye soktu, fotolar paylaşıldı. Sanki anlaşma tamammış gibi %99 bitti denildi, oyuncuyla imzaladığımız sözleşmenin fotoları var der gibi konuşmalar yaptı.Bütün bunları söylerkende kafamızda monaco kulübü falcaoyu salar mı salmaz mı sorularına karşılıkta monacoyla kardeş kulüp olduk bundan sonrada oyuncu alıp vereceğiz petrovla kanka olduk vs tarzı açıklamalarla kulüp kanadını da halletiklerine inandırdı.
Şu dakikadan sonra bu fiyaskoya neden olan kim varsa ceketini alıp defolup gitmeli.
Yönetim istifa demiyorum ama Apo denen turşunun acilen tekmeyi yemesi gerekiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt