- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Oyle birsey yok?Şimdi baktım Albayrak falcaoyu takipten çıkarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle birsey yok?Şimdi baktım Albayrak falcaoyu takipten çıkarmış
Harbi yanginciyiz falcao gelecek siz bence diğer konulara takilin bu basın ne yaptı mesela
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bunların yine böyle hatalar yapıcagını biliyordum aptal gibi hatalar yapmaya vedat transferiyle başladılar ve hala devam ediyorlar seri ve nzonzi konusunu da hanedara yazarım bu beceriksizlere kalsa o transferlerde olmazdıBi de her transfer dönemine ders aldık diyerek başlayıp daha rezilce işlere imza atmaları trajikomik
Gelince burada ol amafalcao gelicek diyen net polyannacıdır
Adam çorumlu amirdan daha leblebici nasıl alacaksınSamatta zorunlu satın alma ile alınabilir.Genk forvet aldı zaten.
Hoca herhalde kavga olmasın Galatasaray dan bir daha ayrılmayayım diye susuyor yoksa başka açıklaması yok bu sessizliğin
Samatta zorunlu satın alma ile alınabilir.Genk forvet aldı zaten.
Gelmeyince sen burada ol
Tamam buradayımGelmeyince sen burada ol
Madara olmak sıkıntı tabi ancak yarışmak zor hedef gruptan çıkmaktır sadece bu forvetle çok zor masaya yumruğunu vurmalı vurmuyorsa onun da suçu varŞampiyonlar liginde madara olmak hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok. Fatih Terim'i seven biri olarak sonuna kadar eleştiririm bu aptallığı.