Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de her transfer dönemine ders aldık diyerek başlayıp daha rezilce işlere imza atmaları trajikomik
ben bunların yine böyle hatalar yapıcagını biliyordum aptal gibi hatalar yapmaya vedat transferiyle başladılar ve hala devam ediyorlar seri ve nzonzi konusunu da hanedara yazarım bu beceriksizlere kalsa o transferlerde olmazdı

Samatta zorunlu satın alma ile alınabilir.Genk forvet aldı zaten.

Diagne’ye ne sahip çıkacağız yahu kendi anası babası dahi sahip çıkmaz bu adama. Akşama yine t.şak geçmeli bir şeyler paylaşır.

Karakter 0
Bitiricilik 0
Top kontrolü 0
Dripling 0
Şutlar desen altıpastan dahi topa dokunamayan boş beleş biri. Savunulacak tek bir artısı dahi yok. Küçük takım topçusu kpaşa da attı bize geldi patladı. Geçen sene bizde 10 gol atmış 6-7 tanesi penaltıdan. Koca yarım sezonda da umutun attığı gollerden hallice 2-3 tane gol atsın bir zahmet.Bu adamla mı CL oynayacağız?

Ulan apo yaktın bizi !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
30 gol atmış adamı satamamak, Falcao sürecinden daha büyük bir beceriksizlik bence.
Kuşgillerde olsa en az 15 milyona bir şekilde satarlardı.

Şampiyonlar liginde madara olmak hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok. Fatih Terim'i seven biri olarak sonuna kadar eleştiririm bu aptallığı.
Madara olmak sıkıntı tabi ancak yarışmak zor hedef gruptan çıkmaktır sadece bu forvetle çok zor masaya yumruğunu vurmalı vurmuyorsa onun da suçu var

Rüzgar bu kadar arkamızdayken rakipler para dilenirken herkesin suratı beş karış. 35 senedir bu camiayı gece gündüz takip ederim tam ligin fişini çekeceğimiz zaman mutlaka bir terslik yapıyoruz kendi kendimize.

Yav sokacam Falcao'suna başka forvet mi kalmadı dünyada ? Takımların düşünmediği tonlarca forvet oyuncusu vardır git birini kirala Diagne'den kötü olma ihtimali yok. Şu görgüsüzle sezona devam edersek şampiyon olma ihtimalimiz de yok. Belli bir noktadan sonra taraftar da yuhalamaya başlayacak bu kazmayı. O zaman ne halt yiyeceksiniz?

Toplantıdan önce de yazmıştım bizim başkan show u seven biri falcao işi olumlu olsa mutlaka belli ederdi abdürrahim i hiç söylemiyorum adamın yüzüne bakarak bile çıkarım yapar sin bu iş yaş arkadaşlar hatta olumsuz olması yanında şaşkınlık ve acizlik sezdim kendi ellerinde olmayan bir durum var sanki ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt