Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska forvet var tabikide ama 50 günlük süre geçip 'falcao' gibi bir isim boyle ciddi bir sekilde konusulunca bundan sonra gelen forvet cok iyi is yapmadigi surece bizi asla tatmin etmez

buraya gelse çok rahat premier lige çakardık o adamı.

tam da aradığımız forvet tipiydi eleman.

yazık oldu
Hoca geçen sene ocak ayı transfer sezonunun başında geleceğin takımını kuracağız dediğinde ümitlenmiştim. Şimdi geldiğimiz noktaya bak:
Nzonzi - 30
A.Büyük - 31
Jimmy - 30
Babel - 32
O.Koçuk - 23
Şener - 29
E.Mor - 22
Seri - 27

Kaptan uyari yada ceza yemis olabiliriz acaba ondan mi Falcao konusunu hic acmadilar sonucta gorusuldugu belli bi futbolcu ve kapa aciklama yapilmasi mecbur cok dillendi bence bu nedenden dolayi Falcao ile ilgili konusmak istemediler .

Bizim takimin seneye yazin, ciddi revizyonu ihtiyaci var.

en az 8 transfer gerekli.

Yönetim tamamen yanlis politika ile bu duruma düstu Falcao ile cekilen fotoraf sonra %99 aciklamasi yani nerden baksan elde kaliyo Albayrak herseyi B.. eti ahmet bulut gibi bir adam bile bittiremedi nerden tutsak elimizde kaliyo takima nett bir bitirici forvet ve birde mehmet topal gibi hem stoper hemde orta sahayi yedekliyecek bir adam lazim elimizde 2ci forvet olmadan üstune para verip mirtoglunu yolladik top kontrolu özurlusu diagne ile CL oyniyacaz 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Boyle bir takima bittirici forvet almamak tam bir hainlikdir

Mustafa Cengiz şunu belirtmişte olabilir; Monaco bu işi çok yokuşa sürdü transfer sezonunun belki de son gününe kadar bu iş uzayacak bitsin tüm olayları neden uzadığını anlatacağız. Ama son güne kadar bekleyipte Falcao'yu da alamazsanız işte o zaman istifa ederken bu açıklamaları yaparsınız başkanım.
Bana göre bu daha ağır basıyor şu an.

2014-15 burak-umut-pandev
2015-16 burak-umut
2018-19 eren derdiyok
2019-20 Diagne

Eğer 10 günde birşey olmazsa son 4 şampiyonlar ligi katılımımızdaki forvet hattımız bu şekilde olmuş olacak..

Koskoca gs kulübü şunu hakediyor mu allah aşkına?..

Bu 4 sezonun hiçbirinde şampiyonlar ligine gidiyoruz heyecanı olmadı bu kadro yetersizlikleri yüzünden...

Bıktık yemin ediyorum..

Ulan Madrid'den Nikola Kalinic'i alalım kiralık olarak Falcao bile gelmek istiyor Kalinic mi gelmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt