Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
1 yabancı hakkımız bos mu kalacak hem ffp olarak eksideyiz onu nasıl kapamayı düşünüyoruz ?=Topal ve mevlutu alip transferi kapatırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yabancı hakkımız bos mu kalacak hem ffp olarak eksideyiz onu nasıl kapamayı düşünüyoruz ?=Topal ve mevlutu alip transferi kapatırız.
Devre arasını bile göremez.taraftar bunu silkeler. Daha şl de koşturacak o sığır.sen komediyi ozaman görDiagne büyük bir balondur, bu sene 10 gol bile görmeyebilir. 8 milyona giderse bile sevinirim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca geçen sene ocak ayı transfer sezonunun başında geleceğin takımını kuracağız dediğinde ümitlenmiştim. Şimdi geldiğimiz noktaya bak:buraya gelse çok rahat premier lige çakardık o adamı.
tam da aradığımız forvet tipiydi eleman.
yazık oldu
Girilmez tabelasını görmeyenlerin girdiği yollardaProfesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri nerdesin
hassssssssssDiagne-Adem,Eren-Muğdattan çok iyi değil bence
Bonservisini alirsa Quaresmayı aliriz.1 yabancı hakkımız bos mu kalacak hem ffp olarak eksideyiz onu nasıl kapamayı düşünüyoruz ?=
Kendi hatalarına baksın ilk önce bence hoca. 3 ay bu takım ne çalıştı?Yarın puan kaybı olursa hoca büyük patlar
Hoca geçen sene ocak ayı transfer sezonunun başında geleceğin takımını kuracağız dediğinde ümitlenmiştim. Şimdi geldiğimiz noktaya bak:
Nzonzi - 30
A.Büyük - 31
Jimmy - 30
Babel - 32
O.Koçuk - 23
Şener - 29
E.Mor - 22
Seri - 27
Bana göre bu daha ağır basıyor şu an.Mustafa Cengiz şunu belirtmişte olabilir; Monaco bu işi çok yokuşa sürdü transfer sezonunun belki de son gününe kadar bu iş uzayacak bitsin tüm olayları neden uzadığını anlatacağız. Ama son güne kadar bekleyipte Falcao'yu da alamazsanız işte o zaman istifa ederken bu açıklamaları yaparsınız başkanım.
hiç izlemedim kenk. Güzelse akşama izleyeyim.![]()
iyi filmdir kamk