Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hazır rakipler leşken biz de son 2 yılın şampiyonuyken adam akıllı transferle neden farkı açmak yerine saçmalıyoruz anlamıyorum. Adebayor,Mevlüt gibi adamların isimleri geçiyor umarım yalandır.Bunlara mı kaldık yani.

Boşta olan forvetler:

Wilfried Bony
Emmanuel Adebayor
Fernando Llorente
Seydou Doumbia
Obafemi Martins
Jonathan Biabiany
Eduardo Alves da Silva
Emmanuel Riviere
Aboubakar Oumarou
Shkelzen Gashi
Ross McCormack
Andres Renteria

Llorente'yi isterim, en azından top şişirebileceğimiz pivot santraforumuz olur. Vedat Muriç'in fark yarattığı ligi donunda sallar Llorente.

bu işin başında da söylemişti bu adam.

süreç sancılı olcak demişti.

Gurrpeginin dışında herkes kolpa benim gözümde

Yönetimin amacı medyadaki kalemlerinin “Sabır” temalı mesajlarıyla yarını atlatmak. Milli maç arasıyla birlikte bir sonraki iç saha maçı 20 gün sonra. Bir şekilde taraftarın ateşi 20 güne söner diye düşünüyor olabilirler.

Bir transfer döneminde FFP verken, 48 milyon euroluk iki orta sahayı ve Babel'i takıma katan yönetim küfürü haketmiyor bence. Mitroğlu gittiğine göre bu hafta elbet bir santafor gelir. Beklediğimiz seviyede olması zor tabii. Fakat Falcao konusunu sürekli Alan ve Pato meselesi ile kıyaslayanları anlamak zor. Adam 'cimbombom' yazdı, maçlara çıkmıyor, evini kapattı yahu... Monaco son ana kadar pislik yapacak belli ki. Ama Falcao gibi biri için bu risk alınır. Risk almadan da bu çapta transferlere girilmez zaten. 'Yanlış yaptınız, B planı olmalıydı' diyenler haklı, fakat küfürlük bir durum yok. Rezalet bir kamp dönemi geçirmemiz daha buyuk bir sorun bence. Tek bir scout transferinin olmaması da öyle...

Scout transferi olarak aldığımız, teneke bağlayıp gönderdiğimiz Lionel Carole Strasbourg'da canavar gibi top oynuyor. Avrupa Ligi ön eleme maçlarına bakın. Neden böyle oluyor? Kafayı bunlara yormak lazım.

hala sabır diyorlar zorla sövdürecekler

Sabır diye diye sabriye döndü bizim transfer işleri.

Pek anlamı yok.. benim için bu saatten sonra . Yazık vallah oyuncu alacak para yok. Yazık. Boşuna para harcıyorlar ozaman. Gençleri koyun baride satış yapma şansımız olsun.

Seneye elimizde parada olmayacak hangi bekleri Alican .modeste çatır çatır oynuyor neymiş hukuki bilmem nee.. korkaklar la bişey olmaz, hedef yükseltilmez. Sıradan yöneticilerin vizyonları izliyoruz.

Bunlar +ya filan gectilerse sampiyonluklar sayesinde + gectiler yoksa bunlarin yaptigi bisey yok ilk sene zaten Dursunun kurdugu takim sayesinde sampiyon oldular 2. Senede biraz hoca biraz Feg gibi Onyekuru gibi adamlar sayesinde sampiyon olduk Liseliler bunlari ibra etmediginde secime gitselerdi keske su peceriksizler.Yaw yapamiyorsunuz su transfer isini Gidin Ali Durust ile Haldunu Getirin bu kadsr basit .

Yönetimin amacı medyadaki kalemlerinin “Sabır” temalı mesajlarıyla yarını atlatmak. Milli maç arasıyla birlikte bir sonraki iç saha maçı 20 gün sonra. Bir şekilde taraftarın ateşi 20 güne söner diye düşünüyor olabilirler.
Bu sefer taraftar o bariyeri A.Albayrak in bi tarafına saplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt