Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun için yasağa gerek yok ki. Ama gençler de çalısacak abi.Atalay izlediğim hazırlık maçlarında ayakta duramıyordu.Hiç kusura bakmasınlar bunun için hocaya hocam niye oynatmıyorsun demem.
Haklısın renktaş.
Önce bilgili ve tecrübeli altyapı hocaları almamız lazım.
Ayrıca bizim altyapıya boy alt limiti getirmek gerekiyor.
Bütün yerden bitmeleri ve torpillileri doldurmuşlar.

Falcao transferini onur ve namus meselesine donduren yonetime isyanimiz buyuk.

Olay 11 e yazip yazmamak degil
Sonucta FM oynamiyoruz
Olay takimin ne kadar iyi oldugu
bu 4 takim arasinda kesinlikle ucurum yok.
Bunuda lig surecinde gorecegiz.
Bu 4 takimdan 3 u son ana kadar sampiyonluk yarisinda olur
Olmaz, rüyalarda gezmeye gerek yok. Trabzon dahil nisan da yanımızda belki 1 takım daha olur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ECvXI3_WsAEIaKj

Cunku gayet kaliteli bir kadromuz yok.

Turkiye ligi icin iyi bir kadromuz var ve sampiyon oluruz ama gecen seneki gibi iste

Su kadronun hepsini satiliga cikarsan Seri ve Nzonzi disinda adam gibi para edecek oyuncu yok.
Abartmayalim ya satmasını bilen adam 60-70 milyon euro cikarir.
Adam gibi atlamayı bilsek diane ve belhandadan çok rahat 20-30 arası alırdık almasını bilmediğimiz gibi satmasını da bilmiyoruz. Hadi almada menajerler hoplatıyor satma daha onemli ve kritik

Son 9 gün olacaklar.Yunus satılır ffp artıya geçer.Mehmet Topal ile Mevlüt alınır.Bundan başka da bir şey olmaz.Ozornwaforu neden yolladık onu da anlamış değilim.Stoperde rotasyona girerdi 13 yabancı var şuan.İnsan aklını yitirir.

Falcao transferi net yönetim suçudur. Bütün taraftar transfer sezonu başında Falcao diye sayıklamadı. Hatta forum özelinde genç bir forvet bekliyorduk biz. Kendileri Falcao işini her yere reklam etti sonra işin içinden çıkamadı. 2 senedir önemli transferler konusunda rezil ediyorlar bizi.

Tv plus ve bu depolama tam okarak ne ise yariyor reis.
Klasik cloud depolama alanı. Foto, müzik filan yedekliyorsun. 25GB ücretsiz veriyordu galiba. İyi oluyor, arayüzü hoşuma gidiyor hem. Ama Tv plus'ı kullanmıyorum reis. Bildiğimiz canlı tv. Beinconnect varken boş geliyor. Mesela fizy de boş. Hem hediye diyor hem 3-5 şarkı dışında premium üyelik istiyor.

Bip de iyi bak, mesajlaşma uygulaması ama kendi kanalları var Turkcell'in. Yarışmalar filan yapıyor, internet, dk filan veriyor. Tavsiye ederim.

Yapacak bir şey yok.
Cagne ile devam edeceğiz. Adamı itin şeyine sokmaya gerek yok. Mental sıkıntısını aşsa ligde hiçbir forvetin esamesi okunmaz.
Artık falkao yerine orta saha ve stoper transferine ağırlık vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaliteli bir orta saha ve gerektiğinde as oynayabilecek iyi bir yedek stoper olması gerekiyor. Hatta orta sahaya topal + yabancı bir iyi yedek oyuncu çok iyi olur. Gerçekleri görmemiz gerekiyor yapacak bir şey yok. Bu sezon da şampiyon olmamız mali açıdan çok önemli.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmaz, rüyalarda gezmeye gerek yok. Trabzon dahil nisan da yanımızda belki 1 takım daha olur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fenerin Nihat Ozdemir faktoruyle sonuna kadar gidecegini dusunuyorum
Trabzon kadro kalitesi olarak zorlar sonuna kadar
Yani ben 3 takim diyorum.
Gecen seneki gibi burun farkiykla sampiyon oluruz,
Tabii ki bu Falcao veya ayarinda bir forvet getirmemize bagli
Kafada futbolu bitirmis ve taraftarinda kafada bitirdigi cagne ile degil

Yapacak bir şey yok.
Cagne ile devam edeceğiz. Adamı itin şeyine sokmaya gerek yok. Mental sıkıntısını aşsa ligde hiçbir forvetin esamesi okunmaz.
Artık falkao yerine orta saha ve stoper transferine ağırlık vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaliteli bir orta saha ve gerektiğinde as oynayabilecek iyi bir yedek stoper olması gerekiyor. Hatta orta sahaya topal + yabancı bir iyi yedek oyuncu çok iyi olur. Gerçekleri görmemiz gerekiyor yapacak bir şey yok. Bu sezon da şampiyon olmamız mali açıdan çok önemli.

Transfer konusunda gelmezse evet yapıcak bişey yok.
Ancak bu Albayrak için geçerli değil. Normal bişey olmuş gibi devam edemez. İstifasını verecek. Bunun ortası yok.

Adama her maç küfür ettik, üstüne sosyal medyadan adamın her şeyine sövdük. Şimdi kalkıp performans bekliyoruz. Tarsftar olarak bizde de hata var. Eğer olur da kalırsa o zaman asıl yangın çıkar böyle devam edersek.
Bu sezon da kalacaksa köprüyü geçene kadar dayı demek zorundayız Diagne ye ki performansı düşmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt