Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda gelmezse evet yapıcak bişey yok.
Ancak bu Albayrak için geçerli değil. Normal bişey olmuş gibi devam edemez. İstifasını verecek. Bunun ortası yok.
Yönetim için değil kadro için konuştum zaten.
Yönetimi eleştirmek için transferin bitmesini bekliyorum. Eğer b c planları yoksa, koskoca dönem tek adamı beklediysek o zaman en ağır tepkiyi vermek gerekir. Ama Falcao kesin olarak olmazsa ve alternatif isimler yedekte ise o zaman yönetime çok da tepki göstermem

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben fenerin Nihat Ozdemir faktoruyle sonuna kadar gidecegini dusunuyorum
Trabzon kadro kalitesi olarak zorlar sonuna kadar
Yani ben 3 takim diyorum.
Gecen seneki gibi burun farkiykla sampiyon oluruz,
Tabii ki bu Falcao veya ayarinda bir forvet getirmemize bagli
Kafada futbolu bitirmis ve taraftarinda kafada bitirdigi cagne ile degil
Eren ile şampiyonluk yarışında olduysak diagne ile hayli hayli oluruz dert etme kardeş. Fenerin tarihinde kötü kadro ile 1 defa bile şampiyonluğu yok son 30 yılda. En fazla 30. Haftaya potada gelir sonra bir halt yiyemezler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seri sakatlansa yedeği selçuk.Belhanda sakatlansa yedeği yok. Şu takıma hala ortasaha lazım

o yüzden Mehmet Özcanin alinmasi önemli(ydi). Topalin alinmasi da rotasyondan önemli sayilir çünkü defansif anlamda ne donk, ne selçuk iyi. Özellikle Selçuk. Topal Busquets degil ama yillardir defansif anlamda iyi isler yapmis bir isim. Yedekte boyle bir adamin olmasi önemli ki Enzoninin sakatlandigi maclarda Selcuk yahut Donkla sahaya cikip ezilmeyelim

Mal herif sen gidip neden adamla foto cektiriyorsun.Yada 100 de 99 bitti bu iş diyip taraftarın beklentisini arttırıyorsun.Git transferdir bu olabilirde olmayabilirde gibi açıklama yap.Bide süperzeka denizliye yenilince bitti bu iş diyor.Yönetim hesap vermelidir bu konuda.Ulan herşeyi geçtim sizin nasıl b planınız olmaz.1 ay uğraş oldu oldu olmadı git seçenek b için uğraş.Yani nerden tutarsan tut elinde kalıyor bunların yaptığı iş.

Komediye bak Falcao bize gelmiyor ve Mert Çetini takip ediyor.Falcaonun Mert Çetinden haberi var muhabbeti var.Belki de ev muhabbeti bile yaptılar.Sinirlerim bozuldu.

Ben fenerin Nihat Ozdemir faktoruyle sonuna kadar gidecegini dusunuyorum
Trabzon kadro kalitesi olarak zorlar sonuna kadar
Yani ben 3 takim diyorum.
Gecen seneki gibi burun farkiykla sampiyon oluruz,
Tabii ki bu Falcao veya ayarinda bir forvet getirmemize bagli
Kafada futbolu bitirmis ve taraftarinda kafada bitirdigi cagne ile degil
1 rotasyon orta saha, 1 tane de rotasyon stoper transferi ile yarışın yine en iddialı adayı oluruz bence renktas

Abartmayalim ya satmasını bilen adam 60-70 milyon euro cikarir.
Adam gibi atlamayı bilsek diane ve belhandadan çok rahat 20-30 arası alırdık almasını bilmediğimiz gibi satmasını da bilmiyoruz. Hadi almada menajerler hoplatıyor satma daha onemli ve kritik

Satmasini bilmek dogru ama alan yok iste.
Diagneyi 2 mac izleyen adam 8 milyondan fazla para vermez.
Belhanda`ve Feghouli ye arap takimlari disinda 5 milyondan fazla verecek takim yok,
Bunlar super lig icin iyi oyuncular ama iste o kadar
Taraftarin oyle bir beklentisi olustu ki sanki takim 80 puanla sampiyon olacak
Silindir gibi ic saha deplasman farketmeden ligin icinden gececek

ECvXI3_WsAEIaKj
MUHTESEM

Yönetim için değil kadro için konuştum zaten.
Yönetimi eleştirmek için transferin bitmesini bekliyorum. Eğer b c planları yoksa, koskoca dönem tek adamı beklediysek o zaman en ağır tepkiyi vermek gerekir. Ama Falcao kesin olarak olmazsa ve alternatif isimler yedekte ise o zaman yönetime çok da tepki göstermem

Başkan da dolmuş, o da transferin bitmesini bekliyor tepki için :)

Mal herif sen gidip neden adamla foto cektiriyorsun.Yada 100 de 99 bitti bu iş diyip taraftarın beklentisini arttırıyorsun.Git transferdir bu olabilirde olmayabilirde gibi açıklama yap.Bide süperzeka denizliye yenilince bitti bu iş diyor.Yönetim hesap vermelidir bu konuda.Ulan herşeyi geçtim sizin nasıl b planınız olmaz.1 ay uğraş oldu oldu olmadı git seçenek b için uğraş.Yani nerden tutarsan tut elinde kalıyor bunların yaptığı iş.
B planının olmadığını kim söyledi rodop mu?!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolunu bilmem ama insanlarin sinirleriyle oynama konusunda bi dunya yildizi :asd:

Klasik cloud depolama alanı. Foto, müzik filan yedekliyorsun. 25GB ücretsiz veriyordu galiba. İyi oluyor, arayüzü hoşuma gidiyor hem. Ama Tv plus'ı kullanmıyorum reis. Bildiğimiz canlı tv. Beinconnect varken boş geliyor. Mesela fizy de boş. Hem hediye diyor hem 3-5 şarkı dışında premium üyelik istiyor.

Bip de iyi bak, mesajlaşma uygulaması ama kendi kanalları var Turkcell'in. Yarışmalar filan yapıyor, internet, dk filan veriyor. Tavsiye ederim.
Bayadir yoktun buarada reis hosgeldin

Başkan da dolmuş, o da transferin bitmesini bekliyor tepki için :)
Merakla bekliyoruz bakalım :)
Bize gerçekleri söylesinler, profesyonel davransınlar. Tarsftar başka bir şey istemiyor. Umarım bunun farkındalardır.
Çıkıp desinler "her şey tamamdı monaco döneklik yaptı, ama b planımızda X ismi var onun için çok yakında sonuçlandırmak adına hamleler yapacağız " kimse tepki göstermezdi bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt