Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz'e 2 dönem forvetsiz bıraktığı için de sabırlı olamam çocuk oyuncağı değil bu kulüp. Finansçıları kadar iyi transfer bitirebilen yöneticileri de ekibe katsaydı o zaman. Bu işi bu noktaya getirecekse bitirecek. Başka bir açıklaması yok bu işin. Ben hala bu transferin biteceğini düşünüyorum. Ama bu aşamada şu yaşananlar halen daha taraftarı belirsizlikte bırakması yüzlerindeki ifadelerden anlam çıkartmaya çalışmamız bile çok büyük hata.

Chelsea,transfer yasağı cezası alınca gençlere yönelmek zorunda kaldı.

Keşke bizde 2 sene transfer cezası alsakta yaşlı çöpleri milyon eurolar saçmak yerine gençler ile yola devam etmek zorunda kalsak.
Hem bu şekilde kimse cebini dolduramazda.
Şampiyonluğu febeye bırakıp kabul edeceksek neden olmasın. Orada ilk dört cl ye gidiyor. Şampiyon olanla olmayan arasında gelir farkı onlar için çok değil. Ya bizde bir daha düşünmek gerek. Bizim ülkenin en büyük sıkıntısı şampiyon olamıyorsan zarar edip duracaksın.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagneyi satıp Samattayı alsalar kimsenin sesi çıkmazdı kendileri girdiler çukura

Ben bu kadar plansız çalışan yönetim görmedim arkadaş.Millet çerini çöpünü 15 lere gömüyor bunlar gol kralı adamı pazarlayamıyor.Şu adam fikonun elınde olsa en az 15 e satmıştı şimdiye çoktan.Ulan hadi uefa var başında satmadan alamıyorsun.Git Sörloth gibi adam al ozaman kiralık.Sonrada bunlara sabır gösterecekmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt