Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne yerine onu buraya getiren ve 2 aydır bu takımın eksiklerini kapatamayan yönetime dönük olmalı tepki. Maç öncesi ve maç sonu. Maç sırasında olmamalı kesinlikle. Sonuçtan bağımsız olarak özellikle Abdürrahim çapsızı ve Mustafa Cengiz'e gereken tepki gösterilmeli.

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da Diagne'ye tepki göstermesek bunlar bu sezon forvet bile aramazdı. Saçma saçma konuşmayın yok bizim topçumuz yok falan filan yerine kaliteli adam almıyorsa ıslıklarımda yuhlarımda. Geçen sene forvet olmadığı için gruplardan çıkamadı bu takım. Getirebileceğine güvenmiyorsan Gomis'i yollamayacaksın. Her kötü performans gösteren ıslıklanmıştır. Islıklandı diye ağlayacaksa o da adam gibi top oynayıp gol atmaya çalışsın penaltı almaya çalışmasın.
Aynen bu sene alacağın forvetle gruplardan çıkabileceksin güzel hayal bencede

Ben memnun değildim. Kadroda oynayan onun dişinda her oyuncuyu harcamamiz da cabasi. Takim olarak yükselise gececegimizi, Nicede sneijderin fiziksel yetersizkiğinden oynayamayacağini zaten cok öncelerden nedenleri ile yazmistim..

Ben de belhanda'dan memnun değilim sırf 2 adama basıyor diye met oluyorsunuz ilginç şekilde.

Aynen bu sene alacağın forvetle gruplardan çıkabileceksin güzel hayal bencede
O zaman bu mantıkla Şampiyonlar Ligine de gitmeyelim ? Ne alaka arkadaş ? Bu taraftar gruptan çıkamasa bile güzel oyun oynayan deneyen takım istiyor. Çok boş kafalarınız var gerçekten.

Arkadaşlar en büyük sorunda uefa sıralamasında ilk 10 da olmak. Biz ülke olarak 10. Sıradayız su anda. Şampiyon olan takım direk katılım elde ediyor.
Kabul edelim ki diğer yerli kulüplerle inanılmaz gelir farkı oluşuyor.
Bizde şampiyon olmak inanın diğer önemli liglerden çok daha fazla önem arz ediyor. Cl de bulunmak hem prestij hem de maddi getirisi çok fazla.
Bu yüzden içeride inanılmaz kıran kırana bel altı vurmalar yaşanıyor.
Febe işte bu yüzden bu sene saldırgan
Bazen diyorum ilk 10 dan düşsek mi Avrupa sıralamasında.

Zaten gidişat iyi değil. Birde yabancı sınırlaması gelirse birkaç yıla kalmaz sıralamada aşağılara ineceğiz.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2014ten beri kaplumbağa selçuğu ıslıklamayan taraftar iş az güçsüz oyuncuya geldi mi hemen ıslıklaması şahane bir hareket.

Para yokken transfer sezonunun bitmesine 5 gün kalmışken elindeki tek forveti ıslıklamak kimse kusura bakmasın ahmaklıktır

👍 çok net ve doğru yorum

Arkadaşlar en büyük sorunda uefa sıralamasında ilk 10 da olmak. Biz ülke olarak 10. Sıradayız su anda. Şampiyon olan takım direk katılım elde ediyor.
Bizde şampiyon olmak inanın diğer önemli liglerden çok daha fazla önem arz ediyor. Cl de bulunmak hem prestij hem de maddi getirisi çok fazla.

Fener istediği kadar saldırgan olsun sen transferlerini yaptıktan sonra onlar topuyla tüfeğiyle tweetiyle tffsiyle mhksıyla gelsin. Başakşehir maçında 2. yarı takım nasıl şampiyonluğa inandıysa 15 dk'da 4 tane gol attı 2'si iptal edildi. Sen top oynadığın sürece hep bir fazlasını daha atıp kazanırsın. Çizgiyi geçen kaç topu iptal edebilirler ?

muhalif olmak başka bir şey, rakip takımın taraftarı gibi davranmak başka bir şey. Bazı arkadaşlar yangını, muhalif tavırları o kadar abartıyor ki rakip taraftarlar bile rahatlıkla bu maskelerin ardına saklanabiliyor.

Zaten gidişat iyi değil. Birde yabancı sınırlaması gelirse birkaç yıla kalmaz sıralamada aşağılara ineceğiz.

Havadan 10 şampiyonluk istiyorlar ne Cl'si kim takar Cl'yi şikecilerin tek dertleri var bizi şampiyonluk sayısında geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt