Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya foto deyip duruyorsunuz ne alakası var o fotoyla kardeşim papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayın jardim bırakmak istemedi adamı monaco yetkilileri vazgeçti free vermekten demekki fotoyu görüp "way ibneler oyuncumuzla foto haa 5m isteriz' diyecek halleri yok aziz yıldırım la karıştırmayın profesyonel adamlar bunlar

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Papağan gibi tekrarlaniyor da senin gibi anlamayan maalesef yine anlamıyor olayı . Sen adamın sözleşmeli oyuncusuyla nasıl fotoğraf çekilirsin arkadaş . Adamlarda öyle olmaz böyle olur diye yapıştırdı 5 milyon Euro bonservisi

Santra sonrası uzun topla çıkıyor rakip. Marcao araya girmeye çalıştı, pasi rakibe gitti bir ara pas gol. :-) böyle maç 7-4 filan biter kazaniriz:-)

marcao ile luyindamaya bende kızıyorum ama hem teknikleri hem atletizmleri bu lige fazla.Bakın hem bjk hem başak maçında bu adamlar sayesinde epey fark attık tempo olarak.

GALATASARAY'dan ümidimi kestim

2-3 sene bir halt olmaz diyorum

kadromuz rezalet denilebilecek bir hal aldi
İzleme birader

Seninki mantığın ötesinde bok atmak oldu artık.

Sanki silah dayıyorlar takip edesin diye.

Olumlu gördüğünüz iyiye giden durumlar var mi? Bazen gayet haklı yorumlarda bulunuyorsun rdasim ama zaten her yorumun negatif. Pozitif yorumlarin, görüşlerin var mi acaba transferler hakkinda yönetim hakkında vs
Var tabi.
Seri-nzonzi-marcao-lyundama gibi oyuncuların maliyetleri gayet iyi.
Yönetimin uzun bir aradan sonra artıya geçmesi de gayet güzel.

Ama bunların hepsi hala çok yetersiz kalıyor.

Seneye bir ton beleş adam olacak, alırsın 2 tane. Burada asıl problem ocak ayında o açığı nasıl kapatıcaz diye bir tarafımızı yırtıcaz.

5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya

Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz

Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım

5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya

Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz

Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım

Luyindama için bir plan yapılmamıstı. Planlı olacağını sanmam.Falcao + diagne iyi forvet hattı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt