- 31 Aralık 2015
- 14.861
- 9.734
- 1.588
Apo>cimilliUlan keske comolliye biz alsaydikda bu apdura ihtiyac olmasaydi
comolli bizle cosardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo>cimilliUlan keske comolliye biz alsaydikda bu apdura ihtiyac olmasaydi
comolli bizle cosardi
Papağan gibi tekrarlaniyor da senin gibi anlamayan maalesef yine anlamıyor olayı . Sen adamın sözleşmeli oyuncusuyla nasıl fotoğraf çekilirsin arkadaş . Adamlarda öyle olmaz böyle olur diye yapıştırdı 5 milyon Euro bonservisiYa foto deyip duruyorsunuz ne alakası var o fotoyla kardeşim papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayın jardim bırakmak istemedi adamı monaco yetkilileri vazgeçti free vermekten demekki fotoyu görüp "way ibneler oyuncumuzla foto haa 5m isteriz' diyecek halleri yok aziz yıldırım la karıştırmayın profesyonel adamlar bunlar
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Santra sonrası uzun topla çıkıyor rakip. Marcao araya girmeye çalıştı, pasi rakibe gitti bir ara pas gol. :-) böyle maç 7-4 filan biter kazaniriz:-)
sende salça ol gustavoya kolorova şerefsizlere bak adam gibi cikin lan sahaya deyyuslar bu gece ottureceklerYahu alsınlar gelsinler Kolarovu cuk diye oturur takıma. Frikikten fln kadıköyde bunlara sokarsa k.o.ç. yönetimi düşer zaten.
Madem öyle işte böyle
İzleme biraderGALATASARAY'dan ümidimi kestim
2-3 sene bir halt olmaz diyorum
kadromuz rezalet denilebilecek bir hal aldi
Var tabi.Olumlu gördüğünüz iyiye giden durumlar var mi? Bazen gayet haklı yorumlarda bulunuyorsun rdasim ama zaten her yorumun negatif. Pozitif yorumlarin, görüşlerin var mi acaba transferler hakkinda yönetim hakkında vs
Onu hatırlamıyorum ama yukarda tuna arkadaş yazmıs talisca 6 aylığına gitmisti çine.demekki oluyormuşArda'yı vermiştik Manisaya yarım sezonluk. O olur mu?
Belki de siz anlamıyorsunuz o fotoyla hiç alakası yok 5m istemelerininPapağan gibi tekrarlaniyor da senin gibi anlamayan maalesef yine anlamıyor olayı . Sen adamın sözleşmeli oyuncusuyla nasıl fotoğraf çekilirsin arkadaş . Adamlarda öyle olmaz böyle olur diye yapıştırdı 5 milyon Euro bonservisi
Kadroya çöp diyene kürekle vuracaksın. Yüz defa sorduk diğer 3 büyükten bizim 11 e koyulacak 5 hadi 3 adam yazsınlar gerçekten merak ediyorum 4 ü bulabilecekler mi?Türkiyenin en iyi kadrosuna Hala cöp diyenler var
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marcao ile luyindamaya bende kızıyorum ama hem teknikleri hem atletizmleri bu lige fazla.Bakın hem bjk hem başak maçında bu adamlar sayesinde epey fark attık tempo olarak.
GALATASARAY'dan ümidimi kestim
2-3 sene bir halt olmaz diyorum
kadromuz rezalet denilebilecek bir hal aldi
Bence adamlar kötü değil evet, ama bekler yok hem defansta hem oyun kurmada
Yahuuuu Babeli Fulham 6 ay kiralamadı mı
5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya
Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz
Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım
Abi ya hemen alınma renktasiz biz. Seni çok olumsuz görüyorum ondan öyle dedim kardeş.Bence sen kendi şeklini başkasına yapıştırmaya çalışma.
Sende durduğu kadar kimsede güzel durmaz![]()