Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Bonservisiyle satmışlarYahuuuu Babeli Fulham 6 ay kiralamadı mı
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisiyle satmışlarYahuuuu Babeli Fulham 6 ay kiralamadı mı
Luyindama için bir plan yapılmamıstı. Planlı olacağını sanmam.Falcao + diagne iyi forvet hattı olur
Ha tmm eyvallah renkdaşımmm özürrr
Zaten normalde böyle forvet hattımız olmalı
Bari sürpriz bir satış olsa Linnes felan
Ocak ayında takımlar iyi oyuncularını bırakmadıkları yada zor bıraktıkları için Arap ülkelerine Belhanda, Diagne'yi satmak olabilir plan yada Luyindama'nın olası PL transferi de olabilir. Ama tabi haberin doğru olmama ihtimali de var.5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya
Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz
Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım
Hımm tmm ben yanlış hatırlamışımm özürrYok onlar birazcık bedelsiz alıp 6 aylık sözleşme imzaladılar gibi oldu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye bir ton beleş adam olacak, alırsın 2 tane. Burada asıl problem ocak ayında o açığı nasıl kapatıcaz diye bir tarafımızı yırtıcaz.
Aynen elde 20 milyonluk adamlar kaynıyor 6 nedirki.6 milyon ekside olacağız altı üstü. 15 milyon eksideyiz gibi bir hava var herkeste.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jardimle falcao artık anlaştı gitmesi için dendi.falcao yine mi hafta başlarına kalmış :d
İbneler
belanda <->free banega ile dengelemeyi düşünebilirler.5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya
Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz
Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım
Hoca bir plan oturtuyor ve bence beklemek lazım.Bekler kötu ama sezon boyunca da böyle olmazlar
buna kimse inanmaz
İbneler
Pardon o zaman renktaş.Abi ya hemen alınma renktasiz biz. Seni çok olumsuz görüyorum ondan öyle dedim kardeş.