Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı diyor ya

Neye güvenerek yapacağız yine iş Diagne'ye kalırsa sıkıntı çekeceğiz

Plansız programsız iş yapılmıyordur umarım
Ocak ayında takımlar iyi oyuncularını bırakmadıkları yada zor bıraktıkları için Arap ülkelerine Belhanda, Diagne'yi satmak olabilir plan yada Luyindama'nın olası PL transferi de olabilir. Ama tabi haberin doğru olmama ihtimali de var.

Kadromuz aslında itin götüne sokulacak kadro değil ama istek yok eşek gibiler bunda yaz döneminin etkisi tabiki var. Tamam onyekuru gibi bir adamınız yok geçen devre arasına kadar az sövmemiştik öyle bir gerçekte var. Bilsem ki yönetim adam gibi çalışacak ocak ayında uçan kaçan bir oyuncu alabilecek falan ümitlenirim ama bu herifler o ışığı maalesef vermiyor. Kabız olarak yine ilk ikide hatta muhtemelen şampiyonluk olacağız. 6. 7. haftadan sonra fena bir seri yapabiliriz gibime geliyor. Tabi bütün bu dediklerim selçuk denen kımıl zararlısı oynamazsa olur ilk fırsatta ona sarılıp 86. dakikada zaman geçirsin bir korneri ön direğe kessin kontra yiyelim diye oyuna sokmazsak neden olmasın.

Özetle doğru yapılanmayla şu maaş skalasını aşağıya çekelim önce scouta güvenmeyi neden bıraktık anlamıyorum muhtemelen ş.ligi için geçen sene olan tecrübe eksikliği hocanın aklını karıştırdı. Bu sene bunu yine yanlış olduğunu görüp genç Scout transferlerine yöneleceğimizi düşünüyorum

Hoca bir plan oturtuyor ve bence beklemek lazım.Bekler kötu ama sezon boyunca da böyle olmazlar

Sorun şu. Ofansif değiller maç içinde fazla atak oynatamazsin bekleri , fiziken kaldirmazlar Avrupa varken. Biz Avrupa ve ligde iyi oynarken beklerin oyuna,hücuma katkısı çok olmuştur. Fatih terim dönemlerinde.

Bu takım takım anlamında iyi olması için kadro yapısinda geri dörtlü nun defansif yanında ofansif seviyesi iyi olmalı.

Fatih Terim'in takımında komple hücum komple savunma vardır set oyunlarında. Hızlı çıkışlarda patlayıcı gücü yüksek adamlar gerek.

Bugün m.united- c.palace maçında olduğu gibi 90+5 de sol bek fırladı golü yapıştırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt