- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Şeref aydın doğru söylüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben komisyonunda bize girecegine eminim. Dunyanin hicbir kulubu, Diagne gibi bir copu satmiyorsa komisyona para vermez. Monaco’nun boyle birsey yapmasi icin hicbir sebep yok.2-3 milyon komisyon verilecekti zaten onu vermeyecez. Siz 2 milyon zarar ettik gibi düşünün
Şu herif beğenilmiyordu burda.keşke alsaydık şimdi diagne diye bi belamız da olmayacaktıZe Luis benfica'ya atti
ne demiş tırttaşŞeref aydın doğru söylüyor
Yalnız bu Falcao işine Fener bulaşmamış diyebilir miyiz ? Adamlar bedava alacağımız Ndiaye için 750 B € para vermemize neden oldu sonra Nagatomo için fiyat yükselttiler keza Emre Akbaba için araya girdiler. Aşağılık kompleksine sahip bir camia ben beklerim açıkçası.
Diyelim ki yönetim yarın gelebilecek tepkileri önlemek için yalan haber servis ettiriyor . Bunun gerçek olmadığını Şeref Aydın nereden bilecek cidden merak ediyorum. Kaynağı hakkaten çok sağlam olmalı.
Şampiyonluğa oynayan bir kulüpte as kadroda 3ü kritik bölgelerde +1 tanede ilerleyen dönemde as olabilecek potansiyelde toplam 4 tane kiralık oyuncu mantıklı geliyor mu yahu.Falcao’ya 5 milyon bonservis vermenin Diagne’ye 10 milyon vermekten farki yok. Metelige kursun attigin bir donemde, Nzonzi-Seri ornekleri gibi kiralikta bir golcu getirebilecekken, bonservis dahil 3 yil icin minimum 20 milyon euro kulfetin altina sokulmamali bu kulup.
Niasse diagne olsun bari yav
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoğ onu daha istemiyorum , kusacagim 1.5 aydır falcaoFalcao gelecek ne niassesi