Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan'ın yaptığı açıklama ısmarlama olabilir ancak bir yanlış yok bence o açıklamada. Yarın maça konsantre olunmalı.

cenk tosun'u 2 sene kiralayabilsek acayip iyi olurdu. everton'da 3.forvet oldu ve kadroya almadilar bugün.

süper lig'de 13453 dakikada 80 gol 31 asistle oynamis. 149 mac / 111 skor katkisi= her 1.3 macta skor katkisi demek.

olaganüstü bir istatistik.

Herkes Falcao'ya odaklandı da bence sezonun transferi nzonzi çok fark yaratacak.

Eğerki Falcao transferi yatsaydı, bugün yapılan şerefsizleri anlatırdı yönetim. Çok doluyum deyip te konuşmaması Falcao transferinin devam ettiğinin göstergesidir.

Rodopun dediği gibi maliyet olacaksa almayalım daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bu Falcao işine Fener bulaşmamış diyebilir miyiz ? Adamlar bedava alacağımız Ndiaye için 750 B € para vermemize neden oldu sonra Nagatomo için fiyat yükselttiler keza Emre Akbaba için araya girdiler. Aşağılık kompleksine sahip bir camia ben beklerim açıkçası.

Gizli saklı yürütsün o zaman. Memleket meselesi yaparsan zaten kalleş olan rakibinin aklına gelir bu

Diyelim ki yönetim yarın gelebilecek tepkileri önlemek için yalan haber servis ettiriyor . Bunun gerçek olmadığını Şeref Aydın nereden bilecek cidden merak ediyorum. Kaynağı hakkaten çok sağlam olmalı.

Takip edemedim ne demiş şeref

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao’ya 5 milyon bonservis vermenin Diagne’ye 10 milyon vermekten farki yok. Metelige kursun attigin bir donemde, Nzonzi-Seri ornekleri gibi kiralikta bir golcu getirebilecekken, bonservis dahil 3 yil icin minimum 20 milyon euro kulfetin altina sokulmamali bu kulup.
Şampiyonluğa oynayan bir kulüpte as kadroda 3ü kritik bölgelerde +1 tanede ilerleyen dönemde as olabilecek potansiyelde toplam 4 tane kiralık oyuncu mantıklı geliyor mu yahu.

bu adamın bedavaya alınması zaten büyük bir olay olurdu ki bedava olsa başka kulüpler de salça olurdu. 3 mü olur 5 mi olur. verin parasını alın arkadaş. sene boyu diagne ile geçmez, tek başına diagne ile şampiyon olunmaz, cl'de gol falan atamaz. falcao gelir cl'de 1 maç bile olsa şapkadan tavşan çıkarsa bonservisini karşılar. bu iş çok uzadı, verin bonservisini alıp gelin

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt